IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Yritysjohtaja

#1140 Re: Re: Sedimentti tutkimus meneillään

20.04.2012 16:47

#1139: Humus-Pekka - Re: Sedimentti tutkimus meneillään

Kirjoituksessakin on jo maininta siitä, että tutkimus ei ole GTK:n oma tutkimus vaan tahoja on monia. Jos vaan "Humus-Pekkakin" viitsisi lukea kirjoituksen loppuun saakka.

GTK:n ohella mukana on Suomen Ympäristökeskus, Jyväskylän Yliopisto, Turun Yliopisto, Martinjärven suojeluyhdistys sekä lisäksi muita paikallisia sidosryhmiä.

 

Vastaukset

Humus-Pekka

#1141 Re: Re: Re: Sedimentti tutkimus meneillään

2012-04-20 17:29:48

#1140: Yritysjohtaja - Re: Re: Sedimentti tutkimus meneillään

GTK:n statuksena on joka tapauksessa turpeenkaivuun edistäminen ja suoluonnon hävittäminen. Ei tätä muuksi muuta se, että GTK em. tapauksessa selvittää sedimenttisoppaa muidenkin tahojen kanssa.

Johtajalle tuli nyt pieni oikolukuvirhe antaessaan ymmärtää, että olisin GTK:n olemusta valaisevan loppukommenttini kautta väittänyt GTK:ta ainoaksi sedimenttisopan hämmentäjäksi. Eli viitsin kyllä  -  arvoisa yritysjohtaja  -  lukea kirjoituksen loppuun saakka ja niin olen tehnyt muidenkin turvejulkaisujen kohdalla. Siis tarkkuutta tulkintoihin johtaja.

Olen vain tullut turvejulkaisuja lukiessani yhä vakuuttuneemmaksi niiden taustalla olevasta likaisesta liejusta, ettei se saasta kriittistä ja avointa tarkastelua kestä. Turvesaastuttamista ei siis saisi "ylempien tahojen" vaatimuksesta kritisoida.