Tanskalainen FormLife ( Life Detox ja Corexin ) vastuuseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#15 TÄRKEÄ POINTTI

23.05.2012 10:49

Lainaus Euroopan Kuluttajakeskuksen sivuilta:
Jos myyjä ei ole antanut vahvistusta tai se ei täytä vaatimuksia, peruutusaika on kolme kuukautta. Jos myyjä antaa tiedot kolmen kuukauden aikana, sinulla on sen jälkeen vielä seitsemän päivää aikaa perua sopimus. Suomessa sopimus ei sido kuluttajaa, jos myyjä ei ole toimittanut vahvistusta lainkaan. Kuluttajan on kuitenkin vedottava sitomattomuuteen vuoden kuluessa. Jos myyjä on toimittanut vahvistuksen puutteellisena, peruutusaika on kolme kuukautta.Jos käytät peruutusoikeuttasi, myyjän on palautettava saamansa maksu mahdollisimman pian ja viimeistään 30 päivän kuluessa.

Vastaukset

Mairka

#30 Re: TÄRKEÄ POINTTI

2012-06-05 16:57:52

#15: - TÄRKEÄ POINTTI

Ovat oppineet, sain välittömästi itselleni vahvistuksen sähköpostiin. Tosin muuten en ollut tarkkana lukiessani. Ilmiselvästi ovat tehneet tämän jonkin kuluttajalakeihin perehtyneen kanssa ja saavat itselleen hiumasti rahaa, koska mitään laittomuutta ei voida osoittaa. Oma moka kun en lukenut. Aina voivat vedota siihen, että emmehän me noin sitä tarkoittaneet, saattavat saada sakot + pahoittelevat asiaa ja jatkavat eteenpäin.

Minulle muuten vastattiin viesteihin. Tosin tylysti vain todettiin, että koska en lukenut ehtoja, ei voi auttaa. Todella kierosti tehty. Hupaisinta oli, että yrittäessäni maksaa verkkopankin kautta TUTUSTUMISpakettejani, ei se ollut mahdollista, vaan "pakotti" käyttämään korttia. Oiva ajatusvihreen hyväksikäyttö: Tekemässä tilausta, käyttää korttia, pyydetään rastia ruutuun, että voidaan veloittaa korttia???? Hmm, no ehkä tämä jonkinlainen tuplavarmistus, että TÄMÄN tilauksen saa veloittaa kortilta. huooh. Oppirahat maksettu...