Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

Jack

#575 Kasvot

04.06.2012 22:51

vaasalaisia.info on kanava jota ei kukaan ulkopuolinen ohjaa. Se on kansalaisia varten. Toimme Jurin esille ja viemme videon lautakuntalaisten sähköpostiin. Jos olet Jurin entinen tai nykyinen oppilas tai heidän vanhempi ja haluat kertoa lautakunnalle Juria puoltavan mielipiteen ja pystyt esiintymään kameran edessä niin tarjoamme siihen ilmaisen mahdollisuuden. Otamme vain Juria puoltavat kannanotot sillä lautakunta saa vastustavan kannanoton jo muutenkin. Näin täyttyy tasapuolisuuden määritelmä. Ottaisimme videoomme noin 30 sekunnista minuuttiin mielipiteen jossa kerrot kuka olet ja mitä teet nyt. Esim. "Olen Maija Mehiläinen ja toimin nyt virkailijana, yrittäjänä, opettajana plaa plaa. Uskon, että plaa plaa plaa..."

Ota yhteys videotiimimme vetäjään Kari Lajuseen lajunen(at)vaasalainen.com ja sovi. Se pitää tapahtua kuitenkin pian sillä lautakuntakokous on 13.pv.

Vastaukset

linssilude

#576 Re: Kasvot

2012-06-05 09:47:58

#575: Jack - Kasvot

Edellisessä videota koskevassa viestissä oli, että ette ota kantaa puolesta tai vastaan. Nyt kuitenkin otatte vastaan vain puoltavat kannanotot. Itse en ole puolella enkä vastaan, mutta ihmetyttää menettelynne.