Sosialidemokraatti Päivi Lipponen, eroa Eduskunnasta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#118

20.12.2010 14:18

Kumpa köyhät vihdoin tajuaisivat äänestää oikein näissä vaaleissa. Miten voi olla mahdollista, että Suomessa on niin paljon köyhyysrajan alla eläviä ihmisiä ja vallassa on porvaripuolue, joka ajaa kovien arvojen politiikkaa ja murentaa entisestään julkisia palveluita. Tällä väestönosalla on sentään vielä jotain valtaa,esim. äänioikeus ja kapinoidessaan tällä osalla olisi hyvinkin paljon valtaa. Mutta tuntuu, että nykyään ihmiset luuulevat, että äänestämättä jättämisellä ja hiljenemisellä saa tuloksia, vaikka asia on päinvastoin. Se sopii itseasiassa erittäin hyvin eliitille että kansa vaikenee. Jos kukaan ei olisi ikinä alkanut ajaa työläisten tai köyhien oikeuksia, ei olisi mitään työehtolakeja yms..

Itse en SDP:tä pienituloisena tule vaaleissa äänestämään.

Vastaukset

Köyhän on lupa syödä
Vieras

#119 Re:

2010-12-23 01:02:18

#118: -  

 

Kiitos! Sinulle hyvästä kommentista, Vieras!

Kyllä kansa tietää Suomen työläiskansa on aina luottanut SDP:n mutta puolue on nyt mennyt täysin sekaisin.  Nimenomaan SDP on hypännyt täysin oikeiston kelkkaan ja unohtanut heikoimmat ja köyhät.

Minä olin koko ikäni äänestänyt SDP:tä mutta siihen tuli nyt täysi käännös Haataisen takia ja hänen on turha enää kuvitella että hänestä tulisi Suomen musta hevonen, presidentiksi. Kun petti vielä Helsingin heikoimmat kun lupautui ennen viime eduskuntavaaleja Jätkäsaaren Lyhty ry:n pääsuojelijaksi, mutta kun sai liian hyvä työn, apulaiskaupunginjohtajan viran, ja heitti toverit ja Helsingin köyhät kuin vanhat lapaset nurkkaan. Häpeä!

Kun vaalit lähestyvät niin kyllä demarit ovat puolustamassa muka pienituloisia työläisiä, luvataan toimeentulotukeen isoa korotusta ja eläkkeisiin useampaa satasta lisää. 

TOIVON IHAN SYDÄMMESTÄNI: HYVÄ SUOMEN KÖYHÄ KANSA" ÄLKÄÄ ÄÄNESTÄKÖ JA USKOKO ENÄÄ DEMAREIHIN."

Jos demarit kieltävät mielekkään vapaaehtois-auttamistyön, elintarvikekauppojen lahjoittamien viimeinen myyntipäivä olevien elintarvikkeiden jaon, alle köyhyysrajan eläville Helsinkiläisille, niin eikö silloin ole jossain vikaa!

Todella paljon vikaa...  Me köyhät emme anna periksi enää. Turha SDP:n on itkeä meidän perään enää, sillä olette saaneet Suomeen pankkikriisit ja 90-luvun laman aikaiseksi ja 2010 laman aikana hyvin monen ihmisen elämän täysin sekaisin Suomessa.

Teidän demareiden takia mentiin EU:n kun mummot lumessa, valehtelitte ensin Suomen juopolle kansalle kun mennään EU:n niin alkoholi ja olut halpenevat – ei aikaakaan kun sitä nostettiin takaisin. Sen jälkeen saitte eläkeläiset äänestämään kun kerroitte, että ruokakin halpenee. Kyllä se sen verran halpeni, etteivät kananmunat maistuneet enää kananmunilta, vaan ne maistuivat Harri Holkerin silakoilta.

Suomen markka palautettava takaisin - Sillä tavoin saitte yhden markan arvon muutettua kuudeksi markaksi ja kansa ei sitä silmänkääntötemppua ole vieläkään unohtanut ja hyväksynyt. Esim. kun kahvikuppi maksoi mummon markan aikaan yhden markan. Lipposen aikaan se oli jo 1,20 euroa ja nyt se on 1,80. Kukapa olisi siihen aikaan maksanut kahvikupista yli kymmentä markkaa kuten nyt maksaa?

Palauttakaa eläkeläisten lisä-osat takaisin, indeksi korotuksella kun poistitte ne viimelaman aikana ja lupasitte palauttaa ne kun tulee paremmat ajat. Ne tuli mutta korotus tuli teille, eikä meille. Taisi olla neljäs kansanedustajien palkankorotus teille, mutta meiltä on vähennetty joka vuosi asuntojen vuokrien, sähkön, ruoan, bensiinin, alkoholin ja tupakan sekä terveyden hoidon ja monen muun korotuksen takia. Hävetkää!

Rajansa kaikella.. kun nyt köyhä kansa näkee nyt nälkää ja meitä köyhiä on nyt jo lähes miljoona, jotka elävät teidän takia köyhyysrajan alapuolella ja oikeisto hallituksemme leikkaa ensivuonna liikaa köyhiltä.

Voimme vahvasti epäillä, yhteiskuntarauhamme horjumista ja jopa aseellisia välikohtauksia Suomeen, ensivuoden alussa jos ette tajua nyt sitä, turha on tulla jälkeen päin sanomaan meille sitä. Me emme halua väkivaltaa.

Siitä Teidän päättäjien on heti kannettava täysi vastuu ja erottava, kun olette saaneet vain pahaa aikaiseksi koko Suomen yhteiskunnalle.

Hyvää Joulua!

Jätkäsaaren Lyhty ry.

Ari Söderlund

http://www.jatkasaarenlyhty.suntuubi.com