Allekirjoita ja ota kantaa Markun Koneet - toiminnan puolesta

Kommentoitu viesti

tj

#7 Re: Kehitys

30.09.2012 12:59

#6: Kodinkoneet eivät ole romua - Kehitys

Minun puolesta saa olla. Vaasassa on paljon esim. naapureihin vaikuttavia epäsiisteyksiä, kuorma-autojen pihoissa käyttöjä jne. Monenlaisia ryteikköjä, joita kaupunki on jonkinvarran kyllä alkanut kunnostamaan. Mutta tuon saman radan varrella on kyllä sellaista nähtävää tuosta eteläänpäin, että niinkauan saa nuo koneet olla kun nui muutkin romuttamot.

Vastaukset

Kierrätys kunniaan

#8 Re: Re: Kehitys

2012-09-30 13:47:20

#7: tj - Re: Kehitys 

Olen samaa mieltä kanssasi. Oikeastaan Markun Koneet ei ole romuttamo, mutta tavallaan työverstas. Suurin osa koneista vain korjataan, huolletaan ja putsataan ja pestään ennenkuin  ne löytää uuden päätepisteen, yksityisen kodin tai laitoksen jne...Markun Koneet on tavallaan "sairaiden kodinkoneiden sairaala", ne käy sielä "parantumassa ja saamassa uuden elämän", osa koneista hajotetaan ja varaosat otetaan talteen ja loppu omut viedään romuttamoon.

Tosi tyytyväinen asiakas

#13 Re: Re: Kehitys

2012-10-04 17:24:44

#7: tj - Re: Kehitys

Totta haastat ja kun kerran jääkaapeista ja kodinkoneista on hyötyä ihmisille niin miksi toiminta pitäisi lopettaa. Eri asiahan on heitteille jätetyt romut joita ei kaupunki korjaa pois. Tämähän on kaikessa mielessä toimiva yritys kun koneilla on kerran menekkiä, eihän kysymyksessä ole romu vaan käypä tavara. Romuthan viedään romuttamoon, ne on aivan asia erikseen. Ei saisi sekoittaa kahta eri asiaa.