IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Ranex

#1520

11.10.2012 14:34

Höpö höpö, ei todellakaan ole kunnossa, Tai sitten kokoomuslaisella on kovin alhainen vaatimustaso purkuvesien puhtauden suhteen.

Norja kortti on jälleen esillä. Tännehän voisi kohta avata jo oman adressin, jossa kehuttaisiin Norjan energiavaroja ja niiden käyttöä.

Nuo muutaman prosentin päästöt, jotka ovat koko maan mittakaavassa, ovat paikallisesti musertavia lukuja, jotka näkyvät vastaanottavissa vesistöissä. Tämä Turpeennostajien prosenttipelleily, jolla yritetään johtaa ihmisiä harhaan, on tiensä päässä. Kukaan ei ole niin hölmö, että uskoo lukujen olevan vesistökohtaisia kuormituslukuja, tai ainakaan rehellisiä sellaisia.

Vielä paljon hölmömpää kuin lopettaa turpeennosto, on pilata vesistömme edesvastuuttomalla energiapolitiikalla, jossa voittojen maksimointi on määräävä tekijä.

Vastaukset

Hege

#1523 Re:

2012-10-12 09:43:15

#1520: Ranex -

Tuo sinun sanontasi -paikallisesti musertava luku- vaikuttaa oudolta. Juurihan tuossa aiemmin joku kirjoitti ja laittoi linkin Kyyjärven tilanteesta. En tiedä mihin Ranex vetää rajan sille mikä on musertava luku. Jos turvekentältä tuleva päästöluku on  3 % ja muualta tulevat päästöt on 97 % niin onpa kirjoittajalla outo ajattelutapa? Minä taas näkisin että muualta kuin turvetuotannosta tulevat päästöt (tässä tapauksessa 97 %) olisi se "musertava luku" johon pitäisi kääntää katseet. Mutta ymmärrän kyllä että joidenkin ajatusmaailma ei noudata normaalia ajatusrataa. Heitä kutsutaan nimellä.......... Jokainen lukija tehköön omat johtopäätöksensä.

Seuraavaksi oletan Ranexin kirjoittavan jostain salaliitosta. Siitä kuinka turvetuottaja on lahjonut tai jollain tavalla manipuloinut tahon, joka on suorittanut maastotyön ja näytteenoton. Jäädään odottamaan Ranexin seuraavaa kommenttia.