Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

kärsivä

#1499 Mitä merkitystä työterveydellä

25.10.2012 21:31

Jurin tapaus ei ole ainoa Vaasassa. Pieni ihminen vei ole minkään arvoinen johtajakoneiston edessä. Ei auta työsuojelu, työterveyslaitoksella ei ole mitään merkitystä. Siellä voi käydä itkemässä murheitaan, ja vaikka ne olisivat todella suuria (kiusaamisia,johtajien tai tyätovereiden aiheuttamaa ahdistusta,ym ym.) mikään ei muutu! Miksi me hyväksymme tällaista. Johtajat suojelevat toisiaan ja omaa hoviaan.
Maailma olisi parempi paikka, jos hyvät ihmiset eivät olisi hiljaa, vaan puuttuisivat epäkohtioin.
Lääkäreiden vastaus tuntuu olevan monelle, että vaihtakaa työpaikkaa, ei johtajille voi mitään.
Kirjoittakaa hyvät ihmiset kokemuksistanne julkisuuteen ja vaaditaan yhdessä oikeudenmukaisuutta.
Työpaikkojen sairalomien määrät julkisiksi. Syyt myös esille, mikäli "sairastaja" antaa luvan.

Vastaukset


Vieras

#1508 Re: Mitä merkitystä työterveydellä

2012-10-26 23:03:52

#1499: kärsivä - Mitä merkitystä työterveydellä

Täällä saman kokenut. Ja tiedän, että on muitakin, mutta kukaan ei uskalla. Omassa tapauksessani en ottanut yhteyttä mihinkään, koska pelkäsin, etten saa apua.  Olin helpottunut, etten ollut ottanut, kun luin Jurin kohtalosta. mutta siltikin kaihertaa, etten pystynyt tekemään mitään.

Viisainta olisi selvittää yksityisen lakimiehen kanssa, mitä kannattaa tehdä ja miten edetä, mutta harvalla on resursseja. Ja oma kohtalo pelottaa.

Ja olen täsmälleen samaa mieltä: JULKI SE, KUINKA PALJON IHMISET SAIRASTAVAT! Se ei ole salaisuus. Nikolainkaupungissa ei puhuta asioista, koska ne ovat kesken, ja sitten kun eivät enää ole, ei niistä "kannata" puhua.