Fivan tutkittava uudelleen Ikaalisten Säästöpankin toiminta

Kommentoitu viesti

Marja

#51 Re: Usko menee

20.12.2012 12:56

#45: Sirppis - Usko menee!

Pankkilaisena tunnen syvää häpeää Ikaalisten Säästöpankin toiminnasta. Valitettavasti tämän kaltainen toiminta ei ole harvinaista. Lakipykäliin on helppo nojautua ja siirtää oikeustaju hyllylle. Tuntuu, että laki Suomessa suojaa enemmänkin rikollisia kuin rehellisesti työtään tekeviä. Härskiys ja hyväksi käyttö on maassamme lisääntynyt ja huolestuttavaa on, että sitä suorastaan ihannoidaan. Onneksi on kuitenkin myös niitä ihmisiä, joilla on halua taistella oikeamielisyyden ja rehellisyyden puolesta, niin kuin tämä adressi osoittaa. Toivon lisää rohkeita allekirjoittajia ja sen kautta käännettä tähän oikeusmurhaan, johon Ikaalisten Säästöpankki ja kumppaninsa ovat syyllistyneet. Voimia ja uskoa sinulle Irma taistelussa!

Vastaukset

Irma

#53 Re: Re: Usko menee

2012-12-20 13:52:18

#51: Marja - Re: Usko menee

En tunne sinua Marja mutta kiitos sanoistasi. Kohta on minullakin kymmenen vuotta takana asioiden käsittelyä. Olisi elämääsnä voinut toisenlaiseenkin käyttää, mutta lukeudun ihmisiin joka toimii tai edes yrittää toimia, saadakseen väärinteot julki. On kyseessä tämä tai mikä tahansa muu yhteiskunnallisesti moniin vaikuttava asia, joutuu itsensä ulkoistamaan sen käyttöön ja samalla unohtamaan oman elämänsä.

Moni ei sitä jaksa ja siksi moni asia vaietaan ja jää tulematta julki. enkä yhtään ihmettele, hinta on todellakin kova. Enkä puhu nyt rahallisesta arvosta pelkästään, vaikka jokainen varmasti ymmärtää senkin ettei oikeudenkäynnit ole halpoja.

Meitä on isän kanssa siunattu lakimiehillä, joille annan suuren arvon.

Annan suuren arvon jokaikiselle yhteyden otolle jonka olen saanut erilaisissa muodoissa. Sekin on asia joka unohtuu tämän päivän elämässä monasti, että ei jätettäisi ketään yksin. Ihmisissä on yhdessä voimaa ja mahdollisuus pitää kiinni inhimillisistä arvoista, vastapainona oikeuslaitoksille ja niiden joskus täysin käsittämättömälle kuullostaville päätöksille.

 

Mot teki tutkivaa työtä kauan. Ulostullut oli häviävän pieni osa siitä mitä teidän kaikkien olis pitänyt kuulla ja jos ette uskoneet oikein tätäkään, ette olis uskoneet niitäkään. Olen nähnyt ikäviä puheita ja ne eivät tunnu mukavilta mutta jokainen olkoon oikeutettu omaan mielipiteeseensä. Ei voi puhua suurella tiedolla kun ei ole asianosainen, mutta ainahan voi puhua mitä huvittaa.

Sanoin  myös ohjelmassa jota ette nähneet että tämä prosessi on entisestään vahvistanut uskoani Taivaalliseen Isääni joka tuntee minut ja tutkii sydämeni. Ilman sitä ja vankkaa taustajoukkoani en olis jaksanut. En oikeastaan kanna huolta lopputuloksesta enää.

Tänään on päivä jolloin vuosi sitten sydämeni itki äänettömästi ääretöntä suruani pakkohuutokaupassa,  jossa myytiin Meisun omaisuus kaiken tämän episodin päätteeksi Tuulospuulle. Neljä päivää ennen joulua paikalla oli n.40 ihmistä uteliaasti seuraamassa tapahtumaa jossa Meisun omaisuus kadotettiin. Oikeita huutajia oli muutama joiden seassa myös Tuulospuu nostattamassa kauppahintaa.

 

Kun puhutte oikeudenmukaisuudesta tai oikeudesta, oikeasta ja väärästä, älkää uskoko että se olisi lainkirjaimen mukainen. Lakituvan laki ja totuus eivät ole sama asia.

 

Kaikille siunattua Joulun aikaa ja aion sen löytää myös itselleni ja perheelleni kaikesta huolimatta.

kaivelija

#68 Re: Re: Usko menee

2012-12-22 12:51:35

#51: Marja - Re: Usko menee

Marja,sinun on aivan turha tuntea häpeää pankin toiminnasta ainakaan tässä tapauksessa. Pankin suunnalta katsoen kyse oli lainasta, joka oli muutamien viikkojen kuluttua pankille täysin arvoton. Voudilta oli n. viidentoista vuoden ajan tullut yksioikoinen tyly viesti: varaton, pankki vei kaiken.Siinä tilanteessa merkittävä rahasumma on kaikki kotiin päin. Velallinen ei ollut käsittänyt kysyttäessä, että saatava ja ennakkomaksut ovat  hänen varallisuuttaan. Se olisi pitänyt hänelle esimerkein selittää. Vuoden 93  oy:n taseessa velallisen maksamia ennakoita oli 348.000:- mk ja lainaa velalliselta oy:lle 319.900:97 mk. Lisäksi mielestäni velallisen varallisuutta saattoi olla sahatavarakauppiaalta oy:lle maksamatta jäänyt n. 400.000:- mk.Kyseisen  summan velallinen sivuutti ohjelmassa toteamalla sen tulleen yhtiölle luottotappioksi. Miten muutoin on selitettävissä velallisen tyynen rauhallinen suhtautuminen moiseen pikkusummaan.Sahaajaa,joka oli kyseiset puut välittäjälle lähettänyt, sai aikanaan samoista puista,jotka oli hävittänyt, kavallustuomion, jonka on kärsinyt 2002 alkupuoliskolla. Oletettavasti välittäjä on syväpessyt summan ja se on varmassa tallessa(ellei sijoittanut Mokian osakkeisiin huippuhinnan aikona).Olipa toinen pankki vilelä 2000-luvun alkupuolella myöntänyt 80.000:- € käyttöpääomaluotonkin tälle oy:lle,vaikka kavaltaja oli hyydyttänyt toiminnan heti alkumetreillä. Kyllä luottamusta ja vaikutusvaltaa näytti oleva silloin ja on vieläkin,kuten 17. ja 19. joulukuuta armonvuonna 2012 ,saimme havaita. Mikäli asia todella kiinnostaa,poikkea Tampereen käräjäoikeudessa katsomassa paperit. Toivon,että pankin henkilökunnan ja kavaltajan asiamiehen täysin aiheeton parjaus ja häirintä lopetetaan. Mikäli joillakin on tarmoa puuttua asiaan,josta tietoa motissa jaeltiin läpät silmillä ja korvilla suosittelen selvittelemään erään luotettavan asiamiehen, oy:n tilinpitäjän ja -tarkastajan sekä oy: toimijoiden tekemisiä.