Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

luukas

#1788 mitä,,,

22.01.2013 19:52

se toinen äänestys oli eri asiasta,ei jurin irtisanomisesta,näin ymmärsin kun luin pöytäkirjoja.eli tämä legenda yhdestä äänestä ei pidä paikkaansa.kysehän oli valituksesta aviin,ei lautakunnan erottamispäätöksestä.

Vastaukset


Vieras

#1793 Re: mitä,,,

2013-01-22 23:06:16

#1788: luukas - mitä,,,

Tätä se just on....asioiden vääristelyä, suuntaan jos toiseen....kuka uskoo enää mitään.....ja tosiaan voiko kaikki nuo tahot olla valehtelijoita.....ja kateellisia....

Heh

#1795 Re: mitä,,,

2013-01-23 00:28:50

 

#1788: luukas - mitä,,,se toinen äänestys oli eri asiasta,ei jurin irtisanomisesta,näin ymmärsin kun luin pöytäkirjoja.eli tämä legenda yhdestä äänestä ei pidä paikkaansa.kysehän oli valituksesta aviin,ei lautakunnan erottamispäätöksestä.

Asian ydin oli että se oli yhdestä äänestä kiinni.  Ei asian yksilöydystä sisällöstä sillä   asiat tässä asiassa tukevat tai romahduttavat toisiansa.  Se yksi ainut ääni olisi johtanut toiseen.  (siis siihen mikä koetaan nyt viiveellä ja kalliilla koska päivänselvää on, että ennemmin tai myöhemmin Juri voittaa kiistan)  Viimeistään hovioikeudessa tulee Jurin pätevyys esille ja se ei vielä ole tullut.  Pätevyys onkin hovioikeudelle ainut syy erottamiseen.  Ei pokkurointi ylemmille virkamiehille joka on asia mikä vielä voi mennä läpi hallinto-oikeuden sillä pokkurointi on hallintoasia.

Oletko asiasta eri mieltä?

Pitääkö lautakunnan kokoontua sinun takia uudelleen?