Parakki Huutoniemen koulun pihaan

Kommentoitu viesti


Vieras

#32

17.02.2013 11:37

En halua olla rasisti, enkä sitä myöskään ole. Tiedän vain turhan hyvin, kuinka OSA ulkomaalaisista käyttää todella röyhkeästi sossua hyväksemme. He osaavat olla tarpeeksi röyhkeitä, ja äänekkäitä, ja tällä tavalla saavat lähes mitä haluavat. Ja tymä suomipoika ja tymä suomityttö maksaa kaiken. Mutta siihen en suostu että pieni lapseni maksaa tämän sillä ettei pääse lähikouluun, vaan joutuisi kävelemään huoltotietä/linnustajanraittia talvella pimeällä Nummen kouluun. Siinäpä otollinen paikka kaiken maailman pedofiileille ja raiskaajille kytätä puskissa...

Mitä teen väärin jos noin käy, mitä me vanhemmat teemme väärin? Olemmeko liian suomalaisia, tyydymme hiljaisesti kaupungin päätökseen? EI PRKELE, minä en suostu. Nousen vaikka barrikadeille jos tarvetta, kunhan en ole siinä ainoa. Ja olen valmis pitämään meteliä asian takia. Otan mallia ulkomaalaisista, vaadin oikeuksiamme normi suomi meininkiä äänekkäämmin!!!

Vastaukset


Vieras

#37 Re:

2013-02-17 22:51:50

#32: -

"Mitä teen väärin jos noin käy, mitä me vanhemmat teemme väärin? Olemmeko liian suomalaisia, tyydymme hiljaisesti kaupungin päätökseen?"

Et ole rasisti.


Vieras

#57 Re:

2013-02-24 15:35:15

#32: -

Miten hemmetissä tähän liittyy maahanmuuttajat??? Ei mitenkään!!!

 

Harvinaisen säälittäviä olette te sisulaiset kun joka asiassa yritätte tehdä typerää rasistipropagandaa.