loimaan pikkukoulut

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista loimaan pikkukoulut.


Vieras

#51 Re: Valtuutetuille

29.05.2011 20:07

#49: Vaikuttunut tässä äänestyksessä äänestäneistä - Valtuutetuille

Aivan samaa mieltä! Valtuutetulla pitää olla rohkeutta toimia kuten demokratiassa kuuluu! Eli kuunnella äänestäjiä, ajatella itse ja tehdä kuntalaisten kannalta viisaita ratkaisuja. Nimenomaan asukkaiden, varsinkin niiden tulevien asukkaiden kannalta! Pienten koulujen tukeminen jos mikä on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. Ja varmasti me äänestäjät muistamme kahden vuoden päähän, mikä oli kenenkin valtuutetun valinta!

pappa

#52

29.05.2011 20:10

Loimaalla on totuttu perinteisesti politiikassa kähmintään, pelon ja koston ilmapiiriin.
Niin on tämänkin asian kanssa. Pelätään kostoa ja ei uskalleta tehdä viisaita ja järkeviä päätöksiä, vaan kuljetaan kuin pässit narussa. Nyt olisi järjenkäytön aika ja antaa pikkukouluille työrauha ja näin säästää veronmaksajien rahoja, eikä tuhlata niitä Keskuskoulun miljoonalaajennukseen.

Vieras

#53 Kaupunginhallituksen kokouspöytäkirja 16.5.

29.05.2011 20:40

En sitten mistään kohtaa löydä kh:n 16.5. pöytäkirjasta (180 Keskuskoulun laajennus- ja perusparannus / Urakoitsijoiden valinta), että KETÄÄN (esim. 1.vara pj.) olisi jäävännyt itseään??!!

Tässä muuten linkki jos joku haluaisi vielä katsoa:

http://loimaa.tjhosting.com/2009/kokous/20111093.HTM

vieras

#54

29.05.2011 20:40

Kuten on ennustettu korot nousevat 2% seuraavien 2 vuoden aikana, jolloin Loimaan kaupungin korkomenot nousevat yli miljoona euroa nykyisestä. Veroprosenttia täytyy silloin nostaa 0,5%, Suomessa huippulukemiin, tai sulkea kouluja syrjäseuduilta. Ei siis turhia koululaajennuksia tässä vaiheessa,
vai halutaanko koululaajennuksella edesauttaa syrjäseutujen koulujen lakkautusta!

Vieras

#55 Re: Kaupunginhallituksen kokouspöytäkirja 16.5.

29.05.2011 21:00

#53: - Kaupunginhallituksen kokouspöytäkirja 16.5. 

 Ei näytä löytyvän itseään jäävääviä.

Itseäni kiinnostaa kohta EI JULKINEN --> millä perusteella?

 


Vieras

#56 Re: Re: Kaupunginhallituksen kokouspöytäkirja 16.5.

29.05.2011 21:23

#55: - Re: Kaupunginhallituksen kokouspöytäkirja 16.5. 

 Yksi ja ainoa laillinen syy voi olla, että hinnat pidetään salassa, kunnes urakoitsija on valittu (saattaa haitata tai edesauttaa, jos tarjoukset jouduttaisiin pyytämään uusiksi, esim. siinä tapauksessa, jos päätetään vielä kerran kilpailluttaa pelkka peruskorjaus). Nythän valinta on vielä kesken.

Mutta.. onko tässä menty laillisten syiden taakse, siitä syystä, ettei esim. ihan ensimmäisistä tarjouksista + piirrustuksista nousisi "ääni". hmmm? Lisäksi tuolla tavalla pidetään valtuustolaiset myös asiasta "pihalla".. Valtuustolaiset ovat saaneet tietääkseni ensimmäistä täysin virallista tietoa vasta viime viikolla (saivat maanantain kokouksen esityslistat) tarjouksista yms.. Lisäksi koko totuus on niihinkin papereihin kirjoitettu kierrellen ja kaarrellen, että jos ei ole mielenkiintoa tutkia ja laskinta, on turha kuvitella ymmärtävänsä niistä papereista mitään.


Vieras

#57

30.05.2011 09:46

Joku tolkku pitää saada tähän isoihin yksiköihin keskittämisen vimmaan LASTEN ja veronmaksajien kustannuksella. Semminkin, kun mitään todellisia kustannussäästöjä tästä hankkeesta ei näytä olevan tulossa.

Vieras

#58

30.05.2011 10:52

Ei ne säästöjä ole tuoneet Oripäässäkään, että Kyläkoulu suljettiin. Taksit kulkee ees taas ja monta kertaa päivässä..... Pikkukoulut takaisin ja heti!

Vieras

#59

05.06.2011 00:21

johonkin siltaan, joka ei johda mihinkään, ja jota kukaan ei edes halunnut kyllä löytyy miljoonia.kun kyseessä olisi pienten lasten ja lasten vanhempien etu. ni jo on muutama satatuhatta kova raha. Miten on muuten mahdollista että,ennenvanhaan kun suomi oli köyhä oli varaa rakentaa uusia kouluja niinkin paljon. ja nyt kun meillä on rahaa (niin paljon että sitä voidaan lainailla ilman vakuuksia ympäri eurooppaa,kuka vaan huomaa pyytää)niin ei pystytä ylläpitämään varmasti jo velattomia kiinteistöjä.Toinen näkökohta on se että,pienemmissä ryhmissä opettajalla on enemmmän aikaa opettaa ja seurata lasten oppimista.Näin jopa ehkäistä myöhemmällä iällä mahdollisesti tapahtuvaa syrjäytymistä.