Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.


Vieras

#801 Re:

14.06.2012 21:24

#794: -

Hei olkaa nyt vaasalaiset tarkkoina siinä, ettei luottamustehtäviin pääse enää sellaisia ihmisiä, jotka eivät sitä ansaitse. Mennyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaisuuteen voi vaikuttaa. Äänestys intoa ja ollaanpa nyt silmät ja korvat tarkkana.


Vieras

#802 Re:

14.06.2012 21:41

#777: -

Kumpi pää puhuu?


Vieras

#803 Re: Re:

14.06.2012 21:49

#801: - Re:

Tottakai noin! Syksyn vaaleissa täytyy vaikuttaa ja pitää tämäkin asia koko ajan esillä. Ja eihän tämä Jurin asia, toivottavasti, ole loppuun käsitelty.


Vieras

#804 Re:

14.06.2012 21:53

#772: - Höpö, höpö! Tuo halla-aholainen ei taida ymmärtää asiasta mitään - tai tietää...


Vieras

#805 Re: Loistava kiteytys!

14.06.2012 22:01

#777: -

Näinhän tämä tilanne noin lyhykäisyydessään on : ) Mutta missä luuraavat ne jotka eivät ymmärrä lukemaansa? Tai huutomerkkien kylväjät?


Vieras

#806 Re: Re: Salaliittoko se tämä olikin?

14.06.2012 22:03

#786: - Re: Salaliittoko se tämä olikin?

Tottakai se on rehtorin vika, jos rehtorin takia lähdetään. Miksi, muuten, rehtori lähti edellisestä koulusta? Kenen takia?


Vieras

#807

14.06.2012 23:08

Irtisanomispäätös on vahvistettu lautakunnassa mutta kommentit jauhavat edelleen sitä samaa diibadaabaa kuin edeltävät viikot. Olisitte nyt hyvät ihmiset tyytyväisiä, että vaikkei saatukaan pyhimystä, saatiin sentään marttyyri.

Vieras

#808 Re:

14.06.2012 23:43

#807: -Irtisanomispäätös on vahvistettu lautakunnassa mutta kommentit jauhavat edelleen sitä samaa diibadaabaa kuin edeltävät viikot. Olisitte nyt hyvät ihmiset tyytyväisiä, että vaikkei saatukaan pyhimystä, saatiin sentään marttyyri.

 

Höh.  Videollahan kaupunginvaltuutettu Siltanen sanoi, että asiasta valitetaan.  Toki näin tärkeä asia menee oikeuteen ja syylliset pannaan edesvastuuseen.  Aina virkamiehet voivat lautakunnan päihittää mutta kun kyseessä on oikeus voi olla toinen ääni kellossa.  Lakia vastaan ei enää "virkamiesmoraali" useinkaan voi mitään.  Swanljungilla ja tällä koulutoimenjohtajalla oli mahdollisuus siistiin vetäytymiseen mutta nyt se tie on käyty loppuun.  Toki he ovat yhtä hyviä oikeudessakin mutta tuomari ei ehkä ole ylipuhuttavissa niin helposti kuin lakia tuntemattomat kaupungin virassa heidän alaisuudessaan toimvat lautakuntalaiset.  Toki oikeudessakin voi tulla sama tulos mutta se tie on vielä käytävä.


Vieras

#809 Re: Re: Re: Salaliittoko se tämä olikin?

15.06.2012 08:40

#806: - Re: Re: Salaliittoko se tämä olikin? 

 Miksi rehtorin pitäisi olla eri mieltä asioista kuin on tai mielistellä, että jotkut ei lähde. Ei kaikkia aina voi miellyttää. Ehkä joku siinä koulussa on tyytyväinen siihen, mitä mieltä rehtori on. Ei se tarkoita, että jos joku lähtee rehtorin vuoksi, että se on just rehtori joka on väärässä.


Vieras

#810 Re: Re: Re: Re: Salaliittoko se tämä olikin?

15.06.2012 09:06

#809: - Re: Re: Re: Salaliittoko se tämä olikin? Miksi rehtorin pitäisi olla eri mieltä asioista kuin on tai mielistellä, että jotkut ei lähde. Ei kaikkia aina voi miellyttää. Ehkä joku siinä koulussa on tyytyväinen siihen, mitä mieltä rehtori on. Ei se tarkoita, että jos joku lähtee rehtorin vuoksi, että se on just rehtori joka on väärässä.

Mitään ongelmia ei ollut edellisen rehtorin aikana.  Nykyinen rehtori toi ongelmat tullessaan.  Ne alkoivat juuri silloi kun hän oli luultavasti ajanut asemansa keskuskoulussa siihen pisteeseen, että hänen piti hakea pienemmän koulun virkaa.


Vieras

#811 Opetussuunnitelma

15.06.2012 09:43

Lukekaapas Pohjalaisesta Onkilahden koulun opetussuunnitelmasta. Ei ole tehty valtakunnallisen opetussuunnitelman ohjeitten mukaisesti, jos nyt oikein ymmärsin.
missä järki?

#812 opetussuunnitelma

15.06.2012 10:18

Opetussuunnitelmasta voi kysyä esim Anne Tienhaaralta.
Yläkoulun opetussuunnitelma perustuu valtakunnalliseen suunnitelmaan, joka perustuu tavallisten luokien (ala-koulussa 1-2 h/ viikko) ja yläkoulussa seiskalla yksi viikkotinti ohjelmaan. Kylllä opetushallitus varmasti tajusi, ettei ole mitään järkeä siinä,että tälle pohjalle rakennetaan musiikkiluokkalaisten (3-4h/ viikko + kerhot,kuorot ym) opetussuunnitelma. Mitä eroa yläkoulun tavallisilla ja musiikkiluokilla sitten on? Tavoitteet pitää olla aivan erilaiset.
mika

#813 Miksi?

15.06.2012 10:34

Miksi lautakunta ei järjestänyt tilaisuutta, jossa olisi kuunnellut Juria? Sehän luvattiin?
paikalle kokoukseen olikin marssinut jäävi Swanljung, Nummela ja Merja Krook(?) Kun näin arvovaltainen delegaatio komeudessaan saapuu paikalle haukkumaan ja repostelemaan Juria,monella meneekin pupu pöksyyn ja oikeustaju katoaa. Kuka enää voisi uskoa, että asialla on toinenkin puolensa. Onneksi on olemassa nyt niin salaiseksi julistetut paperi, jotka muutama kuukausi sitten eivät olleet laittomia, ja ovat levinneet ties kuinka laajalti. Sen tiedän, että niissä on faktaa, joihin kouluvirasto on kieltänyt enää vanhoina asioina puuttumasta, mutta asioiden selvittämättä jättäminen on estänyt musiikkiluokkien yhteistoiminnan jatkamista. kyse ei ole opetussuunnitelmasta eikä kuuluisasta kodaly-ilmiöstä niinkuin Nummela väittää.
Ainon sydän paikallaan

#814 Aino

15.06.2012 10:44

Kiitos Aino Siltaselle paneutumisesta Jurin asiaan. Taisit olla ainoa, joka tutustui perussteellisesti siihen paperipinoo, jota on kertynyt asian tiimoilta, ja jonka muutkin lautakunnan jäsenet olisvati voineet pyytää Jurilta. Hänhän on koko ajan vedonnut asioiden avoimeen käsittelyyn. Olet kuunnellut myös muita mus luokan opettajia ja viraston puolta.
Tiedän, että olet jättämässä politiika, joten et ole keräämässä itsellesi ääniä. Arvostan työtäsi!
perusteluja

#815 Lautakuntalaiset

15.06.2012 11:06

Velvollisuutenne äänestäjille ja puolueillenne on vastata, mikä asia ratkaisi kohdallanne Jurin erottamisen. Ovatko saamanne tiedot tosia. Kyllä tietoa kokoukseen tuovilla isoilla herroillakin saatta muisti pettää tai olla valikoiva. Asiat selitetään usein puolin ja toisin myös omaksi eduksi. Pohjalaisestahan on saatu lukea jo mita ristiriitaisimpia kommentteja viraston taholta.
Nyt reilusti selkä suorana esiin - voi irrota yksi ääni ....

Vieras

#816 Re: Lautakuntalaiset

15.06.2012 12:48

#815: perusteluja - Lautakuntalaiset

Hyvät lautakuntalaiset.  Miten saatoitte hyväksyä sen, että työtänne häirittiin ettekä saaneet rauhassa puolueettomasti tehdä päätöstä?

Miten saatoitte hyväksyä kolmen jäävin edes yrittää vaikuttaa päätökseenne?

Eikö palaneen käry yhtään haissut kun huomasitte, ettei Juria ollut vaikka asia oli hänen?

Saanko minä tulla seuraavaan kokoukseenne esittämään mielipiteitäni?  Ai en vai?  No miksi nämä jäävit saivat?

Onko päätös laillinen kun olitte ulkopuolisen vaikutteen alla?

Koska sinne saa noin vain astella kolmen troikalla ja vielä jäävinä koko asiaan niin voisin tulla laulamaan :)

Rehtori, tapahtunutta häpeävä

#817 Re: Aino

15.06.2012 14:10

#814: Ainon sydän paikallaan - Aino

Kiitos, Aino! Sinulla oli "munaa"!

Arvostan työtäsi suunnattomasti - Sinulla ovat sydän ja järki paikallaan! Toivon todella, että et jätä politiikkaa vielä pitkään aikaan. Sinulla on paljon annettavaa ja olet hyvä esimerkki yleensäkin siitä, miten asioita tulee hoitaa, kenen asialla olla. Päätöksissä tarvitaan viisautta, joka pistää paneutumaan asioihin monelta kantilta hyvin, hyvin  tarkkaan. Sinulla sitä on, vaikka pintaliitäjät ja sössääjät Sinulle monasti naureskelevatkin - peittääkseen tietämättömyytensä, osaamattomuutensa, kateutensa. Sen näkee myös täällä olevista joistakin kommenteista - hävettää!

Sinulla on paljon annettavaa vielä, olet Vaasalle tärkeä - missä puolueessa mahdollisesti jatkossa toimitkin.  Näethän, miten huonosti täällä asiat ovat, myös kouluasiat. Näet varmasti, miten huonosti täällä voidaan, miten huono ilmapiiri täällä on, miten osaamattomia, kouluttamattomia monet päättäjät omnipotenssissaan ovat!  Jää mukaan muutosvoimaan!

Olen ymmärtänyt, että et ole Jurin lähiystävä kuten en minäkään, mutta näet metsän puilta ja olet oikean puolella väärää vastaan. Harva on. Kiitos siitä - lastenkin puolesta! Eritoten heidän.


Vieras

#818

15.06.2012 16:06

Hyvä lautakunta!

Kuten huomaatte, huutavan massan takki kääntyy nopeasti. Teitä pidettiin tilanteen pelastajina, kun virkamiehet olivat tehneet asiattomia päätöksiä. Teidän ajateltiin pelastavan kaltoin kohdeltu pieni ihminen. Ja kun tutustuttuanne asiakirjoihin selvällä enemmistöllä päädyitte samaan kuin nuo narsistiset virkamiehet, olettekin nyt sylkykuppeja, joiden viimeinen mahdollisuus on ryhtyä nuolemaan tuntemattomien nettikirjoittajien ahtereita, jotta ääniä syksyn vaaleissa heruisi.
Hyvä lautakunta. Teillä täytyi olla rankkaa kokouksessa, kun 3 (KOLME!) ulkopuolista painosti, hiillosti, uhkaili ja manipuloi teidän päätöstänne. Milläpä nyt 9 lautakunnan jäsentä mitään sellaiselle pelottavalle joukkiolle voisi.
Hyvä lautakunta. Älkää välittäkö. Te teitte työnne kuten demokratiassa kuuluukin.

Hyvä lautakunta.
Äänestäjä

#819 9 varmaa joita ei oteta

15.06.2012 17:01

Ainakin on 9 varmaa jotka eivät kuulu vaihtoehtoihini seuraavissa vaaleissa. Että jotain hyvää tässäkin. Ainoa mitä äänestäjä voi on olla äänestämättä heidät pettäneitä ehdokkaita ja äänestää jotakuta toista.  Tämä varmasti vei monta ääntä.  Jos itse olisin ehdokkaana niin katsoisin vähän tätäkin puolta.  Sitten kun tulee vaalit niin rahaa palaa mainoksiin.  Tässä se olisi ollult ilmaista.


Vieras

#820

15.06.2012 18:10

Kyllä meni täysin luottamus kyseisen lautakunnan toimintaan. Missään nimessä kokoukseen ei olisi ollut mitään asiaa muilla kuin lautakunnan jäsenillä!

Vieras

#821

15.06.2012 18:11

Ylläoleva kirjoittaja nro 819 tahtoo sanoa, että valitessaan päättäjiä tekemään kunnan kannalta tärkeitä päätöksiä, hän mittaa, kuka ehdokkaista onnistuu tunkemaan kielensä syvimmälle hänen rektaaliinsa. Tasapelin sattuessa ylläolevan kirjoittajan vaaka kallistuu sen ehdokkaan suuntaan, joka on valmis myymään periaatteensa ja riippumattomuutensa nimettömän nettikirjoittajan vaatimusten vuoksi.
Vanha viisaus pätee yhä: kansa saa sellaiset päättäjät kuin ansaitsee.

Vieras

#822 Re: Re: Aino

15.06.2012 19:51

#817: Rehtori, tapahtunutta häpeävä - Re: Aino 

 Kiitos Aino ja Tytti Jurin ja lasten puolesta!


Vieras

#823 sielu

15.06.2012 20:07

Katsokaa allekirjoitus 314. Se on Päivi Ahvenvaaran allekirjoitus adressi sivuilla, hän on entinen musiikkiluokkalainen (ent. Päivi Rautakoski).Mikä on tapahtunut allekirjoituksen jalkeen, etta hän äanesti lautakunnassa Juria vastaan? Oliko han pois Jurin tunnilta, kun Juri opetti meille teoksen Stavinsky Sotilaan tarina? Sotilaan tarinassa köyhä sotilas myy sielunsa, viulunsa pirulle nouruudesta, rikkaudesta ja vallasta. Kaksi "ihmistä" löytyi, joka ei myynyt sielunsa.

Vieras

#824

15.06.2012 20:28

Arvoisa sielu. Olisiko mitenkään mahdollista, että kyseinen lautakunnan jäsen oli saanut päätöksensä tueksi muutakin materiaalia kuin täällä pää punaisena huutavat? Voisiko olla niin, että hänen oli tarkistettava käsitystään tilanteesta uusien tietojen valossa?
Voisiko jopa olla niin, että päätös ei ollut hänestä mieluisa, mutta hän joutui sen tekemään siitä huolimatta?
Kenenkäs nimi seuraavaksi kaivetaan esiin ja aletaan kehitellä älyvapaita teorioita parinkymmenen vuoden takaisista musantuntien tapahtumista?
Luulen, että kirjoittajalla oli sattunut pieni lyöntivirhe kirjoituksensa otsikossa. Sielun sijaan hän varmaankin aikoi kirjoittaa suoli. Sieltä tuo kirjoitus kumpuaa.

Vieras

#825 Re:

15.06.2012 20:51

#824: - Arvoisa sielu. Olisiko mitenkään mahdollista, että kyseinen lautakunnan jäsen oli saanut päätöksensä tueksi muutakin materiaalia kuin täällä pää punaisena huutavat? Voisiko olla niin, että hänen oli tarkistettava käsitystään tilanteesta uusien tietojen valossa?

Näitä löytyy aina.  Niille on nimityskin.  "Tuuliviiri."