Erottakaa Helsingin opetuspäällikkö Marjo Kyllönen


Vieras

#1

13.04.2013 09:47

Ko. opetuspäälllikkö ei ole ainakaan voinut saada virkaansa pätevyyden ja ammattitaidon perusteella. Haisee hyvä-veli-sisko järjestelmälle. Sääli koulumaailmaa.

Vieras

#2

13.04.2013 09:49

Mitenkähän tämä Merja Kyllönen suhtautuisi, jos hänen eteensä ilmaantuisi tuollainen haistattelija ja nimittelijä, eikä itse voisi poistua tilanteesta mihinkään. Tuolta suunnaltahan näköjään nuo kouluhäiriköinnit siunataan. Taitaa olla tiedon puutetta, että mitä siellä kentällä tapahtuu. ML

Vieras

#3 Re:

13.04.2013 09:56

#1: -

Äläs nyt - Kyllösenhän täytyy olla harvinaisen pätevä: hän pystyi toteamaan, että Antti Korhonen on VAARAKSI koulun oppilaille ja piti siksi erottaa. Kaiken aineiston nähtyään edes Jukka Gustafsson ei pystynyt ottamaan asiaan minkäänlaista kantaa, kun ei tietoa ollut tarpeeksi. Kyllönen on siis suorastaan yli-ihminen Gustafssoniin verrattuna!!


Vieras

#4 Re: Re:

13.04.2013 10:11

#3: - Re:

Gustafsson ja Kyllönen eivät olleet tuossa hastattelussa lainkaan tehtäviensä tasalla.
Kyllönen oli erittäin epämiellyttävä käytökseltään,eikä hänellä ollut ko.asiasta edes tietoa ja entäs Gustafsson sitten,ihan pahaa teki tuo sönkkäys ja hän jos kukaan on täysin pihalla tapahtuneesta,hän vaan kehui,että on määrännyt rahoja ryhmäkokojen pienentämiseen.Mitä se nyt tähän asiaa kuuluu.
Toimittajat jostain haalittuja tietämättömiä tolloja.


Tyttöoppilas oli fiksun ja asiallisen oloinen.

Kestämistä Antti Korhonen.


Vieras

#5

13.04.2013 10:12

Tämä akka ei ole tehtäviensä tasolla,eikä muutenkaan sovi mihinkään työhön.En ottaisi edes siivoojaksi.Inhottava ilmestys.

Vieras

#6

13.04.2013 10:41

Kyllönen kyllä tietää että nyt tuli tehtyksi vääränlainen päätös, mutta kun on päätetty täytyy yrittää keinolla millä hyvänsä pelastaa kasvonsa. Ei varmaan tajunnut mikä älämölö tästä asiasta nousee. Nimiä adresseihin lisää vain, suomalaiset alkaa näköjään pikkuhiljaa heräämään ja kyllästymään näihin "päätöksentekijöihin". Onkohan tämäkin täti valittu poliittisin perustein?
Tämäkin vielä

#7 Ne toimittajat...

13.04.2013 11:27

Kyseisestä ohjelmasta jäi harmittamaan myös ne toimittajat. Päivän polttava puheenaihe, ja YLE laittaa kehään sellaiset tumpelot. Antin tapauksessa kyseessä on todellakin vain ne 3 minuuttia, joihin on toistuvasti palattava. Toimittajat vähät väliä, jopa närkästyneinä keskeyttivät: "Toi on jo kuultu !" Kyllönen ja Gustafsson saivat sen sijaan hartaasti ja kritiikittä jaaritella ympäripyöreyksiään. Harmittaa, koska YLE:stä löytyy myös ammattitaitoa.
Psykologi emerita

#8 Lillukanvarsissa mennään

13.04.2013 12:07

Opetusviraston näkemykset olivat epäasiallisia. Ei koulun järjesyshäiriö ole koskaan vain opettajan ja oppilaan välinen. Siinä viestitetään sadoille oppilaille, mitä saa tehdä ja mitä ei. Tilanteet, joissa opettajalta vedetään matto jalkojen alta, on AINA viesti lapsille, että älkää välittäkö opettajien puheista. Ei ole kovinkaan vaarallista, jos opettajalta joskus palaa pinna, kun se palaa oikean asian puolesta. Oppilaan kiroilu, nimittely ja "silmille tuleminen" on hänen itsensä tulevaisuuden kannalta huono asia. Ei se, että opettaja häntä ojentaa, vaikka sitten joutuiskin työntämään ulos!!

Tämän jälkeen sadat opettajat viis veisaavat lasten kasvattamisesta, katsovat läpi sormien ja suojelevat mainettaan ja työpaikkaansa. Tähänkö pyritään??
Erityisopettaja

#9 Mikä on viranomaisten vastuu?

13.04.2013 14:25

Elämme koulukiusaajien ja itseensä käpertyneiden narsistien aikaa. Toki vanhempien pitäisi vastata kullannuppujensa kasvatuksesta, mutta viranomaisilla on valta päättää koulujen pelisäännöt. A-Steamissa näimme hyvän esimerkin johtavista viranomaisista: ylimpänä demari ja opetusministeri Gustafsson, täydellinen nynny ilman mitään kannaottoja. Korkeana viranomaisena oli opetuspäällikkö Marjo Kyllönen, jankuttava idealisti, jolla ei voine olla mitään omakohtaista kokemusta koulumaailman realiteeteista. Tällaisilla päättäjillä koulujen ongelmat vain pahenevat. Sääli!
Mark Kurv

#10 Kyllösen edellinen työpaikka

13.04.2013 14:25

Kannattaa seilvittää hänen työuransa ja tapahtumat edellisissä tehtävissä.

Vieras

#11

13.04.2013 15:39

Syyttäjä tai poliisi tutkimaan Kyllösen päätösten taustoja.

Vieras

#12

13.04.2013 15:39

Älyä kyläläinen eroa

Vieras

#13

13.04.2013 16:26

Ne ajatukset mitä Kyllönen esitti Tv-ohjelmassa ovat kaatamassa Suomen koulumaailman. Hän on täysin ulkona todellisesta koulumaailmasta ja mikä pahinta; hän on päätöksillään ohjaamassa Suomen koululaitosta katastrofiin ja kaaokseen. Herätkää nyt kunnon suomalaiset, toivoo lehtori evp.

Vieras

#14

13.04.2013 17:00

Tules kyllöin esiin
Hullu Klovni

#15 Marjo on ÄÄLIÖ!

13.04.2013 17:41

#1: -

Mua ärsyttää katsoo tota Marjoo A-Studiossa, miten joku voi olla noin idiootti. Tollasen pellen pitäis erota Heti!


Vieras

#16

13.04.2013 19:06

Kyllöselle isoA kenkää

Vieras

#17 Re:

13.04.2013 19:07

#16: -  

 


Vieras

#18

13.04.2013 19:49

Opettajana en aio enää puuttua oppilaiden välisiin konflikteihinkaan fyysiseti. Sanallisesti yritän lopettaa pahoinpitelyt tai tappelut. Harvoin ne niin saa loppumaan, mutta enpähän saa ainakaan potkuja "ylimitoitetusta" voimankäytöstä. Opetusministeri ja tämä kyllönen eivät tiedä mitään tämän päivän koulumaailmasta:(

Vieras

#19

13.04.2013 20:39

noin kyvytön teoreetikko voidaan hyvin siirtää kortistoon, tilalle joku pätevämpi ja mielellään MIES
Vieras Uusimaa

#20 Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

13.04.2013 23:36

Marjo Kyllönen toimii Seed ry:ssä projektipäälikkönä ja hänen miehensä Erkki on kyseisen Seed ry:n puheen johtaja, kyseinen yhdistys harjoittaa Keniaan mustien ihmisten kanssa olevaa toimintaa, joka selittää tämän Marjo Kyllösen kytkökset tähän Maahanmuutton suosimiseen suomessa ja miksi kantasuomalaisia mollataan opetustoiminnassa ja kun on valkoinen miespuolinen opettaja niin tämä sitten tahdotaan mustamaalata kun puuttuu häirikön toimintaan kun se häirikkö-poika sattuu olemaan sitten Kukkahattutädin poika, mitä ilmeisemmin myös Marjo Kyllönen kuuluu tähän samaan kukkahattu-mafiaan joka tahtoo muuttaa suomen koululaitoksen vapaamieliseksi jossa ei ole kuria eikä järjestystä ja että mihinkään ei saisi puuttua. Vaan heidän häirikkö-lapsensa saisi häiriköidä kouluissa mielinmäärin. Mitä ilmeisesti kyseinen lapsi oli Alppilan ex.rehtorin suojeluksessa oleva Alppilan koulun härikkökingi ja vaikuttaa siltä että Marjo Kyllönen on mukana tässä myös erottamassa Antti Korhosta, koska Antti tahtoi vaikuttaa häiriköintiin jotta kouluun olisi saatu työrauhaa lisättyä.

Marjo Kyllönen siis harrastustoiminnassaan kytkeytyy tiukasti tähän samaan punavihreään-mafiaan, miksi suomeen on tullut niin paljon tätä ns. suvaitsevaisuutta ja miksi esim. kadut on täynnä romaniasta näitä kerjäläisiä ja niihin ei saa puuttua kovemmilla otteilla yhteiskunnassa. tämä on sitä punavihreää vapaankasvatuksen liberaalia toimintaa. Mutta minua ihmetyttää miksi niin paljon ihmisiä tapetaan nykyään suomessa, johtuuko se suoraan tästä kouluissa höltyneestä kurista kun on liikaa suvaitsevaisuutta niin silloin myös itsehillintä häiriökäyttäytymisessä tapahtuu pimahtamisia kun on lyhyempi pinna niin sitten tappamiset on lisääntyneet yhteiskunnassa.

Joten voidaan siis ajatella että kun Helsingissä joku tappaa jonkun niin vastuussa on silloin myös Marjo Kyllönen opetuspäälikkönä koska on edistännyt kouluissa vapaata kasvatusta ja oppilaille ei ole tullut kykyä hallita omaa käytöstään ja asettaa itselleen rajoja.

Kun taas olisi ollut koulussa häiriköllä kuri ja rajat niin olisi jäännyt moni tappo suorittamatta kun olisi ollut alitajunnassa estomekanismi.

Joten Marjo sinä ja sinun paha-sisko-verkostosi olette myös vastuussa kaikista Helsingissä tapahtuvista tapoista, raiskauksista, väkivallanteoista ja niitä tapahtuu enemmän keskimäärin maahanmuuttajien piirissä joilla on siis ilmeisesti vieläkin vapaampi kasvatusmetoodit kuin kantasuomalaisilla.

Joten Eroa Marjo Kyllönen Opetuspäälikön virasta, koska et ole tasapuolinen suomalaisia kohtaan koska huomaamme että vihaat kantasuomalaisia miehiä ja ilmeisesti myös naisia ja lapsia.

Minun mielestäni kaikille pitää olla sama kohtelu eikä tule olla rasisti suomalaisia kohtaan, sillä ei voida suosia vain maahanmuuttajia kaikessa, vaan sama kohtelu oli maahanmuuttaja tai ei ja kun oli maahanmuuttaja tai ei niin tulee vit*ttuilemaan opettajan eteen niin samalla tavalla hänet voi työntää siitä huoneesta ulos. Ei maahanmuuttaja ole mikään etuoikeutettu, vaan maassa maan tavalla eli Suomalainen kulttuuri on se miten suomessa tulee elää. Sillä ei Keniassakaaan ihmiset elä muunmaan kulttuurissa. Joten Suomessakin maahanmuuttajien tulee sisäistää suomalainen kulttuuri ja siihen kuuluu perimmiltään että muita ihmisiä kunnioitetaan eikä mennä koulussa aukomaan pääätä opettajan eteen olipa hän sitten vaikka valkoinen suomalainen mies.

En usko että Keniassakaan koululaiset menee kiroamaan opettajien nenän eteen huutamaan kirosanoja, oon ihan varma että Keniassa saa tämmöinen häiriköivä oppilas kuritusta ja rangaistuksen ja tämmöinen häirikkö oppilas erotetaan Keniassa koulusta ulos. Miksi siis Suomessa meidän tarvii toimia toisin, vaan kyllä mekin voimme poistaa tämmöisen häiriköivän oppilaan ruokalasta tai luokasta kun se on tarpeen voimatoimia käyttäen. Näin tehdään kaikissa muissakin maissa, eikä Suomen tule olla poikkeus tästä. Emmekä tarvitse Suomeen punavihreää kokeilua koska suurinosa vanhemmista ei varmasti sitä tahdo omille lapsilleen koulussa vaan tahtovat että lapset saavat kavatuksen koulussa jossa on koulurauha kaikille oppilaille, mikä myös antaa kotirauhan koteihin ja myös yhteiskuntarauhan yhteiskuntaan ja näin ollen myös vähentää tappoja, väkivaltaa jne. toisia ihmisiä kohtaan. Kun on saannut rajat lapsi elämälleen aikuisten ihmisten toimesta, kun puhuminen ei auta.
Aki Saarikoski
Ylöjärvi

#21 Re: Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

13.04.2013 23:48

#20: Vieras Uusimaa - Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

Höpö höpö, taidat elää mielikuvitusmaailmassa joissa salaliittoja on joka nurkan takana.:DD

Vieras Uusimaa TosiMies

#22 Re: Re: Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

14.04.2013 00:03

#21: Aki Saarikoski - Re: Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

Sinä elät mielikuvitusmaailmassa Aki S.

 

Minä sen sijaan tiedän mistä kirjoitan koska minulla on yli 30vuoden kokemus polittiisesta ja yhteiskunnallisesta asioista Suomessa ja tiedän mitä täällä uudellamaalla tapahtuu. Lisäksi olen ollut yli 10vuotta vihreän puolueen toiminnassa mukana joten tiedän enempi kuin sinä ja tämän lisäksi kuulun yhteiskunnassa ns. parempiosaisiin :) joilla on keskimäärin enempi tietoa asioista.

Sinä sen sijaan elät siellä Ylöjärvellä syrjästä kaikesta ja sinä se luulet ilman parempaa tietoa. Todennäköisesti Aki sinä olet vapaankasvatuksen tuotos kun katselin kuvaasi netissä niin hiukset sinulla oli kuin tytöllä :) Meinasinkin että voiko nimesi olla Aki oikeasti.

Tiedän että tämmöisiä sisko-verkostoja, näin tahdotaan naisille kaikki valta yhteiskunnassa, sinutkin on Aki taidettu jo aivopestä kun ulkonäköäsi katselee niin naiset ovat tehneet sinusta jo puolifeminiisen näköisen. Sääli ettet ole enää mies siis MIES vaan naisten talutushihnassa juokseva hauva.

Tantta

#23

14.04.2013 05:41

Kyllähän tuon erottamisen takana täytyy olla jotain todella henkilökohtaista. Korhosen erottaminenhan on täysin järjetön teko.

Vieras

#24

14.04.2013 05:54

Kyllösen mielestä opettajiksi voidaan palkata kasvot peittävään kaapuun pukeutuvia!
http://suomenkuvalehti.fi/blogit/eri-mielta/yltiosuvaitsevaisuuden-mukana-katoaa-arkijarki
malttia

#25

14.04.2013 06:21

Allekirjoitin adressin Antti Korhosen erottamista vastaan, lähinnä siksi, että koin erottamisen olleen ylimitoitettu seuraus tapahtumista. En pidä Korhosenkaan toimintaa mitenkään kehuttavana, noloa on, kun opettaja suuttuu teinien suunsoitosta ja kovin hyvää kuvaa ei anna hänen ehdoton varmuutensa siitä, ettei ole tehnyt moitittavaa.
Tämän adressin kommentit ovat kyllä olleet niin ala-arvoisia ,esim. Vieras Uusimaa ja hänen kirjoittelunsa omalla nimellään esiintyneestä kommentoijasta. Taisi olla papparaisella lääkkeet ottamatta, huh huh!