Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

NI

/ #987 Sakkeus

21.03.2013 21:11

Voi rakkaat kanssa kristityt. Tätä taistelua ei voiteta siteeraamalla Raamattua. Millon me opitaan se ettei ihminen, joka ei usko Jumalaan, pelästy sitä jos uskova sanoo jonkun asian olevan "kauhistus Jumalan silmissä". Ihan totta nyt hei.

Tämä aihe on taistelun arvonen, mutta ainoastaan sen takia että yhteiskunnallisesti avioliitto on suvun jatkamisen ehto. Ainoostaan heteroparilla on mahdollisuus saada lapsia. Se tulisi juuri näin olla, että avioliitto on ainoa muoto jossa on mahdollisuus lasten hankintaan. Liian vähän on vielä näyttöä siitä että homoseksuaalivanhempien lapsille ei koituisi mitään menetystä siitä vanhempien parisuhteesta. Kuitenkin parhaimmillaan lapselle tulisi aina taata vanhemmat molemmista sukupuolista. Se ei aina mene näin, mutta se tulisi olla aina päämäärä. Lapsille oikeus saada kaikki mitä he tarvitsevat kehitykseensä ja kasvuunsa! Onneksi tätä vielä taistellaan, se ei ole tasa-arvokysymys, vaan yhteiskuntarakenteen kysymys. Mille annetaan arvo? Aikuisten petipuuhille, vai perheyksikölle jolla luonnollisesti lisäännytään?

Kaikki puuhatkoon aikuisten kesken mitä haluaa. Se ei ole toisten asia.

Ja nyt hei kaikki kanssakristityt: RAKKAUDESTA MEIDÄT TUNNETAAN JEESUKSEN SEURAAJIKSI! Jumala herättää synnintunnon kenessä herättää, jos herättää. Me välitetään armon sanomaa. Mitä jos keskitytään tähän taisteluun yhteiskunnallisista lähtökohdista, eikä Raamatulla paukuttaen? Tää Raamatun siteeraus on ei-uskoville vaan yksi suuri vitsi. Me ei saada mitään oikeeta sillä aikaseksi. Ja tää taistelu hävitään, niin sen kuuluukin mennä, se on vaan ajankysymys koska. Ja sillonkin meidän tehtävä on rakastaa. Kaikkia. Aina. Se on meidän tehtävä. Jeesus ei moittinut koskaan syntisiä, vaan aina fariseuksia. Ja ihmiset käänty Jeesuksen puoleen, koska Jeesus rakasti ehdoitta.

TÄN AJAN IHMISET ON RAKKAUDEN KIPEITÄ! EI TARVI OSOITELLA SYNTEJÄ, KUN RAKASTAMALLA OSOITETAAN ETTÄ MEILLÄ ON JOTAIN HIENOA! MEIDÄN ON TAKANA ON ITSE RAKKAUS! SEKOILU LOPPUU NYT SISARET JA VELJET!