Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rikottu ruukku

/ #5090 Täältä ei ole vielä tähän mennessä löytynyt ainoatakaan, ...

31.03.2013 19:07

joka olisi mitenkään ollut kiinnostunut kaikille hyväksi puolen asioista, niistä turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavista ja takaavista, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisista, niistä ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, kaikille Luvallisista, vain hyväksi seuraamuksia tuottavista ja aiheuttavista kaikille hyväksi oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen asioista. Mikähän siinä pimeydessä, kaikille pahaksi zatanaa palvelevassa, kullekin tuomioksi, valtavan onnettomuus, pahat sairaudet ja suurimääräiset ennen aikaiset kuolemat, ja valtavat turhat menetykset rikkaassa elämän touhussa ja politiikassa niin kiinnostaa, ettei siitä kaikille hyväksi, jopa 100 kertaa paremmasta välitetä?!

Mikä teidät ihmiset on saanut taipumaan, vapaaehtoisesti antautumaan elämään ja toimimaan näin väärin, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, toisillenne onnettomuuksiksi / tuomioksenne, itse tuhoisasti. Pahaksi / kärsimyksiksi raskaita, SYYSTÄ (kaikki vääryys) seuraamuksia ja valtavan suuria turhia menetyksiä tuottavasti ja aiheuttavasti, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta. Jonka mukaisesti tässä pahan vallassa olevassa, zaatanaa onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevan maailman touhujen ja politiikan mukaisuudessa eletään, toimitaan ja vaikutettaan, siihen hirmuiseksi maailman LOPUKSI lopullisen hirmuisen tuomion täyttymykseen vievästi ja vetävästi.

Josta kaikille pahaksi pettävästä touhusta ja politiikasta ja siihen mukautumisesta / osallisuudesta, on vain YKSI tie ULOS / irtisanoutumiseen. Se kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Jumalan sanan, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukainen / Laillinen. Se Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukainen, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava vaihtoehto tie.

Se; jonka ohessa se kaikki muukin, mitä oikein, kaikille hyväksi Jumalan sanan mukaisessa elämässä tarvitaan, on tulevaksi, koko kaikkeuden Luoja ja Omistaja Jumalan puolelta luvattu / taattu, niin oikein elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, ja Luojan hyväksemme luomaa luomakuntaansa oikein, ”viljelevästi ja varjelevasti” elintarpeiden ja tarvikkeiden tuottamiseen, Jumalan sanan mukaisesti alkaneille ja alkaville.

Kristuksen Jeesuksen nimessä, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu palvelijansa.