Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #5155 Re: Re: Re:

01.04.2013 09:00

#5152: oraakkeli - Re: Re:

"Ikävä kyllä avioliittolain avaaminen merkitsisi  vääjäämättä samansukupuolisten parien kirkollisten vihkimisten hiipimistä kirkkoihin."

 

Puppua; Esimerkiksi Norjassa, Espanjassa ja Portugalissa kirkot eivät vihi samansukupuolisia pareja.

 

"Ei ole mahdollista erottaa täysin uskontoa ja politiikkaa toisistaan. Suomalainen yhteiskunta pohjautuu kristittyyn arvomaailmaan, väitimme niin tai näin. Ei ole kenenkään pakko noudattaa sitä Raamatun sanaa, mutta luullakseni suomalaiset haluavat oikeutetusti välttyä siltä, että heidät pakotettaisiin hyväksymään heille täysin vieras ideologia, tuon sukupuolineutraaliuden, joka perustuu nihilismiin ja mielivaltaisuuteen."

 

Uskonnolla politiikkaa tekevät maksavat valinnastaan kovan hinnan. KD on marginaalipuolue, jonka suosio laskee jatkuvasti.

Millä tavoin suomalainen yhteiskunta perustuu kristittyyn arvomaailmaan? Tasa-arvo saattaa olla jonkun äärikristityn mielestä nihilismiä ja mielivaltaisuutta, mutta suomalaisten suuri enemmistö ajattelee toisin. Tasa-arvo kuuluu pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan perusarvoihin.

 

"Jos evankelis-luterilainen kirkko taipuu ääriliberalismin kannalle- niin totisesti- silloin eivät politiikka ja uskonto olisi koskaan olleet yhtä lähellä toisiaan."

Kyllä aidon kristityn tulee kannattaa orjuutta ja naisten alisteista asemaa. Lisäksi homot tultt kivittää.

 

"En vieläkään näe, miten tässä ketään syrjitään. Tässä haluavat ihmiset suojautua henkiseltä väkivallalta ja ääriliberalistiselta propagandalta. Eläköön jokainen minunkin puolestani kuten ikinä haluaa."

 

Paperipaavi sulkee äärikristityn silmät. Tasa-arvo on fundamentalistille mahdoton ajatus.