Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

antein

/ #6374 Turvallinen ja luonnollinen kasvuympäristö Isä/Aiti +lapsi.

04.04.2013 18:34

Raamatullinen liitto. Luonnonmukainen, vain nainen ja mies voivat saada lapsia luonnollisesti.
Ei nainen+nainen eikä mies+mies tälläinen liitto avioliittona on luonnonvastainen. Eikä vetoomuksena voi olla tasa-arvo. Ei tällä asialla ole mitään yhtälaisuutta luonnollisen avioliiton kanssa.
Jos kysymys on esim. taloudelliset asiat , ne voidaan järjestellä lakiteitse. ei sotketa siihen perinteistä avioliittoa joka on alkukantaisimmissakin kansoissa ja heimoissa todettu hyväksi yhteisön tulevaisuuden sekä jälkeläisten hyvinvoimmin ja turvallisen, sekä luonnollisen kasvuympäristön luominen. Mies on mies ja nainen on nainen. Laki ei voi olla yhteiskuntaa hajoittava.... jos se hajoittaa perinteisen aviol.käsityksen se ei voi olla laki.enemmistölle.Oikea kysymys kuuluukin kun mielipidettä kysytään. Olisitko sinä itse valmis elämään ko. suhteessa. silloin vastaaja joutuu arvioimaan asiaa omalta kohdaltaan eikä jonkin
"muita" koskevan mielikuvan perusteella- eli Ei ole korrektia eikä oikein että kysymys aivankuin siirretään koskemaan muita johon on helppo vastata "joo" riippumatta siitä olisiko itse siihen valmis.