Turun Eläinhoitolaa ei saa lopettaa!

Jari Suominen
Turku

/ #11 Sini Keto

28.05.2008 02:50

kirjoitti:"Allaoleva kirjoittaja ei ole tietoinen, että Anja Eerikäinen on kuollut ja on jo tähtenä taivaalla. Hän teki todella suuren työn, jota nyt Heidi Leyser yrittää jatkaa hyvästä sydämestään ja Rakkaudestaan eläimiä kohtaan.
Rauha Anja Eerikäisen muistolle ja lepää rauhassa."
En minä tarkoittanut Eerikäistä vaan sitä Anjaa joka kirjoitti näin:"#5 Vaikea tuntea sääliä ihmistä kohtaan
Suurin peto tällä planeetalla on kahdella jalalla tallustava homo sapiens.
Ihminen täällä kaiken kurjuuden on saanut ja saa aikaan - eivät viattomat eläimet, jotka kärsivät ihmisten tekojen ja päätösten vuoksi.
Myötätuntoni on eläinten puolella ja niiden vuoksi käytän sekä aikaani että rahojani saadakseni niille paremmat olot."
Anja Vitakari
Jos on katkeroitunut ihmisiin on mielestäni itserakas.Me kaikki olemme epätäydellisiä ja teemme pahoja asioita.Miten voi olla katkera ihmisille kun itsekin on ihminen?
Kari Kielo.Olet asian ytimessä.Kokoomus yksityistää hurjaa vauhtia, kuten Mikko Pukkisen ja Ari Mäkisen papereista saamme lukea.Tällainen eläinhoitola-asia saattaa peittää sen tosiasian , että paljon muuta tapahtuu samanaikaisesti.Esimerkiksi Koy Lehtolaakson myyntiaikeet.Kyse on ihmisten kodeista joita he itse ylläpitävät maksamalla vuokraa.Jotenkin huvittaa tämä asetelma jossa kokoomus on viemässä kodit niin eläimiltä kuin niiltä ihmisiltäkin jotka eivät pysty pistämään hanttiin.
Anaj Vitakarille sanoisin vielä:Mikset puolusta heikompia kokonaisvaltaisesti?Ovatko myös sairaat, lapset , vammaiset ja vanhukset pahoja?Keskitä voimasi niihin jotka tekevät tällaisia päätöksiä.