Kuolemantuomio suomeen!

samuli lindberg
tuusula

/ #11 samaa mieltä osan kanssa

24.07.2008 02:33

olen samaa mieltä osan kanssa miten korvata elämä jos onkin jälkikäteen huomattu syyttömyys? sillein sen voisi tehdä että vain pahimmille murhaajille missä on 120% varmat syytteet niin kuoleman tuomio niinkuin esim juuri tuo eno joku tappoi vaimonsa ja koiransa ja tämä keravan pelle ja valjakkala hulluja sairaita ihmisiä he ovat miksi heidän pitäisi edes elää? he tuottavat vain surua muille?

mutta silti ei se voisi ikinä olla mahdollista saada tietoon onko joku murhannut jonkun ellei itse todista. vaikka joku olisi lavastanu jonku vaika sormen jäljillä.

kirjoitin adressin vain siksi että haluan maailmasta paremman maailman ilman sairaita murhaajia ja kuolemtuomion vain pahimmille ja sairaimmille vangeille.

toinen vaihto ehto olisi tietenkin joku vankila missä vietetään koko loppu elämä mihin ei pääse vierailemaan saa huonoa ruokaa harvoin päivän valoa jne.tämä olisi parempi vaihtoehto kuolemantuomiolle. ja tuonnekkin vain sairaimmat ja pahimma tmurhaajat.

oletteko huomanneet minkälaisia ovat nykypäivän vankilat? ne on suorastaan 2 täähden hotelleja tv:t ja suunnillee plus tv kortit eihän se ole vankila? miks vaikka suoraa joku spurgu tee rikosta ja mee sinne? ilmast ruokaa ja tv ja lämmin peti?