Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

res.matr.

/ #36280 Re: Re: Vesille venosen mieli

15.06.2014 19:36

#36274: Naisen ja miehen avilliitto on tasa arvoinen - Re: Vesille venosen mieli

Kautta historian ja aina aivan viime aikoihin asti merenkulku on kyllä tainnut olla melko ´exclusively´ ihan vain miesten työtä ja miesten harrastuksenakin vain, että taisi nyt tuohon tosiasiaan kariutua tuo sinun vertauksesikin.

Tuo mainitsemasi "uppokivi" on muuten merenkulku-ja vesiliikenneterminäkin minulle aivan outo.Selittäisit ensin mikä se on, jos kerran  haluat tuota perinteikästä ammattitermistöä omalla sanaehdotuksellasi uudistaa.

Paatin miehistölle tuollainen "uppokivi" vain ei menisi kannella jakeluun.Tuollainen luotsi saisi kyllä jäädä laituriin-eivät pojat paatissa  potaskaa ihan ´maakravun´suusta nimittäin pitkään kuuntelisi...

Tosin eipä tunne lääkärikuntakaan tuota sinun "homohiv"- nimitystäsi (...eli siis nimittelyäsi) eikä sekään tuota sinun "homohiv"-ilmaisuasi , sen sinulle yhden  oikaisunsa jälkeen kuuntelisi enää toista kertaa  .Pyytäisivät vain  paikalle vahtimestarin, tai vartiontiliikkeensä miehen ja sen jälkeen sinä kyllä lähtisit ,vaikka sitten  niskasta hyvällä otteella niiden poikien toimesta siitä sairaalasta viisastelemasta ulos juttuinesi ja kuluttamasta lääkärin kallista aikaa.

Jos kuitenkin  lopetat riehumisesi sairaalan ulko-ovelle (sen jälkeen kun sinut on heitetty sieltä ulos)niin vältyt enemmiltä seuraamuksilta ja siltä että lähtisit vielä päälle päätteeksi ´komiasti´  "maijalla" paikalta.

Oppisitpahan siinä kerralla ainakin kunnolla sen,että parempi sinunkin on vaan ottaa ´lusikka kauniiseen käteen ´ ja hyväksyä se ,että laki suojelee kansalaisia esim.sinun kaltaisiltasi "wannabe"-puoskareilta sairauksien selittäjinä ja lääkäriä siltä, että sinä hänelle mielipiteitäsi  alkaisit väkipakolla tarjoamaan ja yrittäisit omavaltaisesti muuttaa virallisia taudinnimiä johonkin´vihapuheversion´suuntaan. Lähtö siitä tulisi sairaalasta kuin leppäkeihäälle, jos jotain semmoista menisitte lääkäreille sinne  ehdottamaankaan.

Koska jo jutuistasi päätellen et selvästikään voi toimia missään konkreettisessa AIDS:in vastaisessa työssä, niin sinunkin kannattaisi alkaa pikkuhiljaa opettelemaan olemaan ihan hissun kissun koko taudista.Näin olisi kaikille parasta-ennen muita tietysti sinulle itsellesi...