Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Opiskelija

/ #36898 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2014 11:03

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan "En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli."

Ketään ei kiinnosta se mihin sinä uskot. Edes tieteentekijät eivät väitä tietävänsä mistä homoseksuaalisuus johtuu, joten turha tätä asiaa on sinunkaan spekuloida.

Kukaan ei myöskään tiedä varmuudella mistä vasenkäsisyys johtuu. Vasenkätisyydelle, kuten myös homoseksuaalisuudelle, on esitetty useita selityksiä (perinnöllisiä, epigeneettisiä jne.). Nyky-yhteiskunnassa vasenkätisyys on kuitenkin ihan okei (mitä se ei aikaisemmin ollut), vaikka vasenkätisyyden tiedetään assosioituvan mm. suurentuneeseen riskiin sairastua skitsofreniaan.

Annetaan siis ihmisten olla rauhassa ja pyritään yhteiskunnassa takaamaan kaikille mahdollisuus elää hyvä elämä synnynnäisistä ja opituista ominaisuuksistaan huolimatta. Niin kauan kuin kukaan ei vahingoita toisen oikeutta hyvään elämään, luulisi olevan ihan sama mitä kukakin meistä tekee taataksemme onnellinen elämä. Jokaisella meillä on omat ongelmamme, joten älkää purkako omaa pahaa oloanne homoihin.