Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

/ #40617 Rikosilmoituksen voit tehdä vain herjauksesta

10.08.2014 11:04

#40607: - Re: Re: Persut, ym.. uskikset ,hei.... 

 Mitään sellaista rikosnimikettä  ,kuin ´natsiherjaus´ ei sensijaan  ole olemassakaan ja sellaista ilmaisua ,kuin ´natsilla haukkuminen´ ei ymmärrä kukaan.

Varmista kuitenkin  ,että ensin löydät sen  sanan ´natsi´(jossain  muodossa) kirjoituksesta ,johon viittaat.

Minkään liiton ´tasa-arvoisuutta´ tai ´epätasa-arvoisuutta´ei muuten voi taata, eivätkä voi oikeastaan tietääkään muut ,kuin ne  osapuolet juuri  siitä liitosta, josta on puhe ja jota tarkoitetaan.

Tasa-arvoisen avioliiton kampanjassahan  on kyse avioliiton solmimisen MAHDOLLISUUDEN tasa-arvoisesti (siis myös samaa sukupuolta oleville pareille) ULOTTUVILLA OLOSTA. 

Siis ,yksinkertaisemmin sanoen ,siitä että meillä homoseksuksuaaleillakin ihmisillä olisi AIVAN KUTEN heteroseksuaalisillakin MAHDOLLISUUS virallistaa liittomme kumppanimme kanssa niin halutessamme.

SITÄ tasa-arvoisuutta tässä itseasiassa tarkoitetaan,

Sitä mahdollisuutta te ennakkoluuloiset ,meidät jo ennalta torjuvat ja oikeastaan  jo valmiiksi tuominneet ihmiset ette meille tietenkään mielellänne soisi,ettekä millään haluaisi antaa mikäli se yhtään teidän vallastanne olisi kiinni.

Onneksi kuitenkin te ette siitä aivan yksinänne pääse päättämään nyt syksyllä enää...

 Enkä muuten edes luule,että nuo teidän tökeröäkin alkeellisemmat kirjoitelmanne täällä tekevät moneenkaan kansanedustajaan (jos heistä nyt jollain yleensä  on aikaa ja kiinnostusta tätä palstaa vilkaistakaan) muuta kuin huonon vaikutelman teistä itsestänne, eli siis  niistä ,jotka ovat noita  kyseisiä kyseenalaisia kirjoitelmiaan  tämän  adressipalstan olemassaoloaikana tänne  kyhäilleet ja lähetelleet.

Tasonne ilmenee tarkkaan juuri noista viesteistänne-sitä ne vain ,itse asiassa,  viestittävätkin ja sekin on itse asiassa hyvä,että ne siis sen  tekevät.

Näkevätpähän kaikki tasonne ja osaavat (jos siis osaavat) tehdä siitä älykkyytensä mukaan päätelmänsä.

Todennäköistä kuitenkin on ,että useimmat  ovat niitä täällä pahimpien törkyjuttujen  kirjoittajia älykkäämpiä.

Väittäisin ,että useimmat kuitenkin kykenevät ymmärtämään MISTÄ tasa-arvosta tässä on kysymys.

´ Toisen sukupuolen puuttumista´ jankkaavat eivät siis juuri  tähän erotteluun pysty.Se on heille älyllisesti liian vaativa tehtävä.

Mutta antaa heidän toki jatkaa-ehkä jotain päätelmiä syntyy henkilöistä ,jotka jaksavat jankata tuhansien sivujen verran samoja viemärijuttujaan.

Se on ihan hyvä, se.