Gazan ja Palestiinan Kansan Puolesta!

Janus Putkonen
Adressin tekijä

/ #6 Nimimerkeille

07.01.2009 21:41

En ylipäänsä viitsi käynnistää väittelyä henkilön kanssa, joka hyökkää nimimerkillä tällaisella areenalla, jossa juuri henkilöllisyydellä kannatetaan, tai ollaan kannattamatta asioita. Perusvaatimuksena keskustelulle olkoon täällä uskottava henkilöllisyys.

---

Rakentava keskustelu vaatii perusteluja. Niitä palstalle ilmestynyt "Ernesti Henningwai" ei tarjoa väitöksissään lainkaan, esittäen lopultakin vain pelkkiä arvottomia ja vihamielisiä väitöksiä, kyseenalaistamalla millään todisteella, artikkelilla, tutkimuksella tai uutisella esittämiäni väitöksiäni valheiksi, tai vääristelyksi, joten voimme jättää solvaukset nimimerkin kantajan oman tietämättömyyden aiheuttamaksi, ja unohtaa hänen vihamielisen asenteensa omaan arvoonsa. Pyydän kyseistä nimimerkkiä lopettamaan arvottoman rasistisen huutelun.

----

Mikäli jollain on esittämistämme asioista parempaa tietoa, lisättävää siihen, tai todisteita päinvastaisesta kuin olemme vetoomuksessa esittäneet, pyydän esittämään väitöstensä tueksi myös selkeitä viitteitä tietolähteisiin, jotta voimme tutustua kyseisiin väitöksiin, ja kenties todeta tietämättömyytemme kyseisessä asiassa - korjaus vetoomuksen tietoihin seuraa luonnollisesti.

---

Tulitauko on luonnollisesti ensimmäinen askel, jotta kestävämmän rauhan neuvotteluille saadaan mahdollisuuksia. Kannatamme luonnollisesti siirtymistä mahdollisimman pian tulitaukoneuvotteluista rauhanneuvotteluihin Palestiinan kokonaiskysymyksissä. Korjaamme asian vetoomukseen välittömästi.