Suomalaisille ja pakolaisille työtä.

nimerkki: isämaallinen kova kapitalisti

/ #1 Työ ja työpaikat, työtä suomalaisille ja pakolaisille.

20.09.2015 13:24

Suomi on hyvinvointivaltio ja korkeantasn sivistyksen kansa, joksi se itseään kutsuukin. Tosin yleisen mailmankehityksen tuoksena, globaalia. Köyhtyy ja velkaantuu, hyvinvointi kantasuomalaisten ulottumattomiin ja parempiin suihin.

Työpaikat ja tuotanto ovat kokonaan kaksi eriasiaa ja ei voida puhua samanaikaisesti. Suomessa tuotanto on täysin kannattamatonta, eli kalliita, heikosti valmistettuja suomalaisia tuotteita ei juuri kukaan osta eikä tarvitsekaan, romua on vin kaikki paikat täynnä. Työpaikat, joille Suomesa ei tunnu löytyvän nykyisin rahoittajaa, verotkin ovat jo aivan tapissaan ja lukuisat muut pakolliset maksut. Moni puhuu palkkojensa puolesta, lakkoilee ja unohtaa työantajan 50%:n  palkkojen päälle maksaman ylimääräisen palkanlisän ja muut kulut, kulut tehtyä työtuntia kohden hipovat jo aivan, kattoa,taivasta.

Suomalaiset syödään aivan kuiviin, marjatkin aasialaiset keräämässä, ensi päältä pois parhaimmat, paikat.

Yritykset pistävät lihoiksi ja vievät saaliinsa pois Suomesta tai käyttävät omiin suuriintuloihinsa ja menoihinsa, kuten itse valtionikn herrat, nauttivat etelänauringossa ja lämmössä, suomalaisista suurista palkoista, sekä tietenkin muhkeiksi käyneistä eläkkeistään. Ihanasta matkustelusta maailman joka kolkkaan.

Jokainen rakentakoon vain itsellensä ja pitäköön huolen siten vain itsestään.