Kirje SP:n hallitukselle

Mikko Pöri
Helsinki

/ #5 Hallitus ja yksi partiopiiri on tiedottanut

23.02.2010 10:23

Terve,

nythän SP:n hallitus on tiedottanut toimenpiteistään (varsin kattava lista asioita) ja näkemyksistään ja yksi partiopiirikin (PäPa) on suoraselkäisesti ottanut kantaa asioihin ja tuonut esiin näkemyksiään. Lienemme kaikki nyt tyytyväisempiä, kun avoin keskustelu on edistynyt partiossa!

Onko muilla piireillä yhtä suoraselkäistä, avointa ja rehellistä tiedotuslinjaa? Onko joku kuullut, että jollain muulla piirillä olisi joku avoin kanta asiaan? Tietysti piirit ovat yksimielisesti Partioneuvostossa ilmaisseet tukensa hallituksen linjalle ja toimenpiteille tässä kriisissä, mutta myöskään neuvosto ei ole ollut (vielä) se avoin, julkinen ja demokraattinen keskusteluelin kuin ehkä haluaisimme. Pitää toivoa, että tilanne paranee jatkossa! (tai sitten itse tehdä työtä asian eteen, partiossa jokainen on vastuussa)

Sitten kysyisin vielä Unskilta ja kumppaneilta; ovatko hallituksen toimenpiteet riittäviä? Mitä jäätte kaipaamaan, mikä on yliampuvaa tai väärin sammutettu?

Onko tämän adressin lisäksi käynnissä muita poliittisia toimenpiteitä? Hallituksen kaatamista? Ylimääräisen jäsenkokouksen koolle kutsumista? Partioneuvosten erottamista? (jos niin, kenen?) Oletteko sitä mieltä, että joku seuraavista toimenpiteistä olisi vielä tarpeen vai ei? Vai onko vielä liian aikaista sanoa?

Avoimin keskustelu- ja rupatteluterveisin,

Mikko