Ei pakolaisia Kiuruvedelle

järkensä menettäneet

/ #3 Pakolaiset ja kahtia jakaantunut maa

02.04.2016 19:34

Yleisesti ajatellen kaukaa tulevat muuttajat, joihin ei ole suhtauduttu kaasuttamalla pois, vaan on annettu vapaasti luoda omat tukialueensa,joista käsin sitten voidaan johtaa ja operoida. Viranomaiset eivät ole toistaiseksi  antaneet medisoitaviksi tietoja, vain vedoden suomalaiseen rasismiin. On paljon julkisuudessa keskusteluja käyty ja tuotu esille Suomessa tukikohtaansa pitävien imaanipäälliköiden näkemyksiä medisoitaviksi, jotka eivät tietenkään ymmärrettävistä syistä pidä ollenkaan paikkaansa, kuten mitkään muustakaan puheet, -sen enempää, kuin persujenkaan, ei kovasydämmisten vellihousujen.

Pienet torjumiset alueittain eivät poista mitenkään odotettavissa olevaa ongelmaa. Tiedetäähän odottaa ja odottavalle lähetys saapuu sitten näköjään aikanaan, vai miten se menee, tilausko, kuten se surullisen kuuluisa Rysselinkin tapaus osoittaa, "tiedettiin odottaa".

Kiuruvesi on vallan mainio paikkakunta vallankumous kaartilaisten sijoitus paikaksi, kuten tuhannet muutkin paikkakunnat joille kaartin tukikohdat halutaan sijoittaa. Täytyy vai säästöjä saada aikaiseksi, että riittää rahaa kaartilaisten rahoittamiseksi ja siitähä suomalaisetkin bisnesmiehet pitävät osansa, vai miten se menee hyvinvointivaltiossa,työtä,asuntoja ja unohtamatta mainita sitäkään vähemmän nykyään puhuttua työvoima pulaakaan.