Ei pakolaisia Kiuruvedelle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakolaisia Kiuruvedelle.

Seppo Lehikoinen

#1 Suojelkaa kotikuntaanne!

02.04.2016 13:03

Jyrkkä EI matuinvaasiolle!


Vieras

#2

02.04.2016 18:49

Ei pakoloisia mihinkään Suomessa.

järkensä menettäneet

#3 Pakolaiset ja kahtia jakaantunut maa

02.04.2016 19:34

Yleisesti ajatellen kaukaa tulevat muuttajat, joihin ei ole suhtauduttu kaasuttamalla pois, vaan on annettu vapaasti luoda omat tukialueensa,joista käsin sitten voidaan johtaa ja operoida. Viranomaiset eivät ole toistaiseksi  antaneet medisoitaviksi tietoja, vain vedoden suomalaiseen rasismiin. On paljon julkisuudessa keskusteluja käyty ja tuotu esille Suomessa tukikohtaansa pitävien imaanipäälliköiden näkemyksiä medisoitaviksi, jotka eivät tietenkään ymmärrettävistä syistä pidä ollenkaan paikkaansa, kuten mitkään muustakaan puheet, -sen enempää, kuin persujenkaan, ei kovasydämmisten vellihousujen.

Pienet torjumiset alueittain eivät poista mitenkään odotettavissa olevaa ongelmaa. Tiedetäähän odottaa ja odottavalle lähetys saapuu sitten näköjään aikanaan, vai miten se menee, tilausko, kuten se surullisen kuuluisa Rysselinkin tapaus osoittaa, "tiedettiin odottaa".

Kiuruvesi on vallan mainio paikkakunta vallankumous kaartilaisten sijoitus paikaksi, kuten tuhannet muutkin paikkakunnat joille kaartin tukikohdat halutaan sijoittaa. Täytyy vai säästöjä saada aikaiseksi, että riittää rahaa kaartilaisten rahoittamiseksi ja siitähä suomalaisetkin bisnesmiehet pitävät osansa, vai miten se menee hyvinvointivaltiossa,työtä,asuntoja ja unohtamatta mainita sitäkään vähemmän nykyään puhuttua työvoima pulaakaan.

 

Kaali32

#4 itserakkaat vähemistö

04.04.2016 12:39

Väkiluku 8 588 ja allekirjouitikset 10

Ei ne sulta vie työt... ÄLÄ HUOLI

Ulkosuomalaisa jo yli miljoona.

Hyvin kehityny Kiuruvesi. 

Kun kyse Euroopasta tule mieleen heti SuurKiuruvesi(Unelmapaikka) ☺

 


Vieras

#5

11.04.2016 06:35

Kuinkas paljon on Kiuruvedeltä muutettu muualle, suorastaan tunkeuduttu muiden kuntien alueelle ja ulkomaille?

Ei kelpaa kotitanhuat omalle porukalle, asukoot ne, jotka haluavat sinne  tulla. Vaimon mukana kulkevat miehet eivät ole vaarallisia.

Sivisty enemmän, ennakkoluuloile vähemmän

#6 Poliisi Kiuruvedelle

11.04.2016 11:19

Sehän on kaunis ajatus että kaipaatte Kiuruvedelle poliisia suojelemaan pakolaisia ja muita tavallisia ihmisiä pelolta ja suvaitsemattomuudelta. Jo sitä ennen toivotan huolestuneimmat kiuruveteläiset tuleman tutustumiskäynnille vaikka tänne Helsinkiin. Voitaisiin mennä yhdessä kirjastoon ja vähän lukea historiaa, valtiotieteitä ja yhteiskuntaoppia, miksei vaikka sosiologiaa ja filosofiaakin kun niitä ei kai ole aina päästy oppimaan Savon syämmessä.      

Suvakki

#7 Kiuruvesi on hyvä paikka pakolaisille.Re:

15.04.2016 21:58

#2: -  

 

susikoira

#8

09.06.2016 14:25

Ei pakolaisia Kiuruvedelle ei muuallekaan Suomeen. Muslimi-invaasio on pysäytettävä keinoja kaihtamatta. Miksi jotkut eivät näe mitä tässä on oikeasti takana.


Vieras

#9

13.06.2016 11:24

Kuinkahan paljon täällä pääkaupunkiseudulla asuu Kiuruvedeltä tänne muuttaneita?

Alkakaahan laputtaa takaisin sinne mistä tulitte, tämä on meidän maata, joiden esivanhemmat on täällä asuneet ammoisista ajoista.