luovumme_vapaaehtoisesti

Kusetetut RY?!
Vieras

/ #21 Motiivin Perään Huutaisin?

25.10.2010 04:51

Onko Perus-suomalaisten Motiivi tullut esille keskusteluissa, vai onko media tahallaan valkannut pelkän maahanmuuttopolitiikan aiheeksi? Mikä se motiivi on, Perus-suomalaisten ydinajatus?

Koska Soini on EU-parlamentissa, hän voi olla jäävi kun puhutaan EU:sta irtautumisesta. Tämä irtautuminen voi kuitenkin olla pakko tehdä, jos emme halua elää ilman todellista demokratiaa.

EU-koneisto on se sama joka lähetti ihmisiä keskitysleireihin toisen maailmansodan aikana. Tästä on aukotonta todistettakin. Nurembergin sotaoikeus-asiakirjat, nimittäin. EU:n komission ensimmäinen presidentti Hallstein oli tunnettu Nazi.

Haluammeko todellakin maamme kansalaiset tunnettujen joukkomurhaajien rahoittajien armoille?? Jos et ole huomannut että EU:ssa EI OLE DEMOKRATIAA, niin nukut ruususen unta.

http://www.eu-facts.org/en/roots/index.html

Olisiko sittenkin parempi äänestää Muutos-2011 -puoluetta? Mieti miksi media kohuaa Perus-suomalaisista, mutta on hiiren hiljaa niistä joiden johtaja ei ole jo EU-byrokraatti, eli irtautumalla EU:sta tuhoamassa omaa työpaikkaansa?