IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Ranex

/ #1208 Re: Re:

26.04.2012 12:31

#1206: Yritysjohtaja - Re:

Kirjoitit: "Ei kukaan jaksa lukea liittämiäsi sepustuksia"

Taitaa olla vikaa luetun ymmärtämisessä vikaa vai? miksi jätit oleellisen; " tai minä en ainakaan jaksa" osan pois?

Tulkataanpa mitä tarkoitin. Muilta sivuilta liitetyt pitkät jutut on syytä jättää liittämättä tänne, pistä suora linkki mieluummin, miksi täyttää tätä adressia turhaan. Tietenkin yrität antaa vaikutelman, että suurin osa on sinun kirjoituksiasi ja ainoastaan osa kopioitua, epäilen että asia on toisinpäin.

Tietenkin ikäväähän se on kun kaikki juttusi kumpuaa edunsaajien sivuilta, veisikö tämä uskottavuutta objektiivisuutesi, suhteen? epäilen sillä sehän on mielestäni jo mennyt.

Mitä tulee kysymykseeni päästöistä, olisit voinut vastata pelkästään kyllä, ihan turhaan aloit puolustella liirum laarumien kautta. tai sitten jättää vastaamatta.

Vapo ei ole sinun kanssa sitten samoilla linjoilla vedenpuhdistuksen suhteen, kaikessa muussa varmasti on, kun kovasti mainostaa miljoona investointejaan, parantaakseen vesienpuhdistusta. Täytyy kyllä osata todellakin valikoida mitä näkee ja kuulee, ellei ole huomannut todellisuutta turvekenttien purkuvesistä ja alapuolisten vesien ahdingosta.

Lobbareista minulla ei ole tietoa, sillä en sellainen ole, ellei sitten puhtaan luonnon puolustaminen ole lobbaamista.

Ps. en tosiaankaan jaksa juttujasi kokonaan lukea, samankaltaista statistiikkaa on nähty tällä sitellä jo moneen otteeseen.