IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

-KN-

/ #1533 Re:

13.10.2012 17:05

#1531: Kattilamaakari -

Niin, mitenkäs se nyt vaikuttaisikin olevan lauserakentelusi perusteella kuitenkin hieman epävarmaa, että onko kaikki tutkimukset riippumattomia?

Että se kysymys kuitenkin herää, vaikka VAPOlaiset hampaat irvessä vakuuttaa omamittauksia konsultoivat pulmusiksi?

 

Kaiken kaikkiaan minulla ei ainakaan ole kyse mistään "aatekannasta"! On kyse puhtaasti siitä, että loistavan järvialueen virkistys- ja suoraan taloudellinenkin arvo on murskattu valtion firman narsistisella toiminnalla vuosikymmeniksi tai paremminkin vuosisadoiksi.

Tuo "aatteelliseksi" julistaminen ihmisistä, jotka ovat huolissaan omista alueistaan, ja rahoistaankin, on valitettavasti ylimielistä narsismia pahimmoillaan.

Tai onhan siinä aatetta, että turvekaivostelija haluaa rikastua muista välittämättä ja alueen eläjä haluaa säilyttää oman elämänsä sekä maansa rikkauden ja arvon.

Tuoreet terveiset parin tunnin takaisesta katiskoiden nostosta: Kaikki pyydykset paksun ruskean sotkevan "tahnan" peitossa, aina merkkikohojen vedenosaista osaa myöten. Kaikki pestävä ruskeasta lillusta, venettä ja vaatteita myöten. Se on sitä Pien-Saimaan tätä päivää.

 

Ei muuten näkynyt kannanottoa tuon edellisen juttuni ps. osioon? Ihan vaikka että kyllä/ei.