Adressi Israelin tueksi!

Gavriblock

/ #1425 ISRAELIN poliittiset johtajat

23.11.2012 01:07

Labourin puheenjohtajaa Shelly Yechimovichiä lukuun ottamatta, joka antaa varovaista tunnustusta tulitauolle, esittävät lähes kautta linjan kritiikkiä hallituksen tapaan suostua tulitaukoon, vaikka asetetut tavoitteet jäivät saavuttamatta. Armeijan reservijoukkoja kutsuttiin aseisiin kymmenin tuhansin, ja nyt tämä kallis operaatio valuu tyhjiin, ja joukkoja kotiutetaan kaikessa hiljaisuudessa.

Vakavinta kritiikkiä esitti Yesh Atid-puolueen Yair Lapid todeten, että Netanyahu lupasi eliminoida Hamasin eikä neuvotella sen kanssa. Nyt hallitus rikkoi molemmat lupaukset. ”Hallitus osoittaa heikkoutta ja arkailee toteuttaa asettamansa päämäärät luvattuaan täydellisen rauhantilan Israelin kansalaisille.”

Haim Ramon, joka toimi varapääministerinä edellisen Gazan sodan aikana, ja Kadiman puheenjohtaja Shaul Mofaz kritisoivat samoin hallituksen päätöstä lopettaa operaatio ”Pilvenpatsas” ennenaikaisesti, vaikka asetettuja tavoitteita ei oltu saavutettu.

NU:n puheenjohtaja Uri Ariel toteaa sopimuksen ilmoittamisen kuvastavan halvaantunutta esitystä, jolla onnistumatta pyrittiin peittämään Netanyahun ja Libermanin hallituksen hämmentävä antautuminen.

Yleinen tuntuma näyttää olevan, kuten eräs kansanedustaja totesi, että kansa tuntee tulleensa petetyksi, sillä se tietää hallituksen epäröinnin tuntuvan pian sen omassa nahassa. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4310317,00.html

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…