Voodoo nuket pois myynnistä S-Market osuuskaupoista.

Kommentoitu viesti


Vieras

#25 Voodoo ei tehoa uskoviin

24.02.2013 16:04

Voodoossa on kyse henkivalloista (pahoista sellaisista), oli se sitten "leikkimielistä" (nämä "nuket") tai ei. Ne ovat todellisia, halusi ihminen niihin uskoa tai ei. Näissä "nukeissa" ja niiden kauppaamisessa on huolestuttavaa nimenomaan se, että tämän tyyppisiä asioita tuodaan väkisin lasten (ja aikuisten) maailmaan, jotka muuten eivät niistä asioista mitään tietäisi. Henkivallat vaikuttavat näiden nukkien kautta ihmisiä monella tapaa sitoen, halusi ihminen uskoa siihen tai ei. Juuri tämän(kin) takia Jeesus Kristus tuli maailmaan. Vapauttamaan vangitut ja päästämään sorretut vapauteen. Ihmiset, jotka tietämättömyyttään tai sinisilmäisyyttään antavat itsensä tai haluavat sitoa itsensä kahleisiin, joista he eivät itse eivätkä omin voimin pääse irti.

Jeesukseen Kristukseen ja Hänen ristintyöhönsä uskoviin mitkään taikavoimat, manaukset eikä voodoot vaikuta pätkän vertaa!!! LOL :D Olemme kätketyt Jeesuksen Kristuksen veren suojaan. Jos joku pitää tätä adressia uskovien hätähuutona, niin väärässä on. Me haluamme nämä nuket pois kaupoista SINUN ja sinun lastesi takia!!! Meillä uskovilla ei ole mitään pelättävää.

Viimeistään silloin, kun lähdet tästä ajasta ikuisuuteen, kirkastuu tämä asia sinulle. Ihminen on joka tapauksessa olemassa iankaikkisesti, ja vaihtoehtoja on kaksi; taivas tai helvetti. Ikuisesti. Nöyrry Jeesuksen Kristuksen puoleen, käänny, tee parannus ja usko evankeliumi. Ota tai jätä. Se on sinun ja Jumalan välinen asia.

Vastaukset

Ateisti

#29 Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

2013-02-24 19:48:58

#25: - Voodoo ei tehoa uskoviin

oletpa mielenkiintoinen kristitty, uskot siis sekä omaan uskontosi jumalan voimaan että vieraan uskonnon (voodoo) jumalien olemassaoloon ja voimaan. Ovatko mielestäsi siis kaikki maailman kymmenet miljoonat jumalat mielestäsi yhtä tosia? Useimmat muut kristityt kai ovat sitä mieltä, että vain raamatussa esiintyvät henkiolennot ovat olemassa.  Muuten sinulle ja muille kaltaisillesi tiedoksi: mikäli  kuoleman jälkeen jotain yleensä on, niin minulle olisi pahinta helvettiä viettää ikuisuus samassa paikassa teidän kanssanne. Voitte siis rauhassa lopettaa pelastamisyritykseni.

Believe the God

#72 Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

2013-03-24 17:34:49

#25: - Voodoo ei tehoa uskoviin

Kiitos (#25 Voodoo ei tehoa uskoviin ) hyvästä perustelusta! Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Itse nuket ei ole tietysti pahoja tai hyviä, mutta että niitä joku saattaa hairahtua oikeasti käyttämään esim. mm. Haitissa, varsinkin ennen suurta maanjäristystä oli varsin yleistä tuollaisten taikakapistusten käyttö jotain toista ihmistä vastaan, noituuden välikappaleena! Vastaavaa toimintaa on ollut ja on monien muidenkin, etenkin luonnonkansojen parissa. Sen asian kanssa ei tule leikkiä! Pahat henkivallat ovat totisinta totta joka hetki! Sen vuoksihan Jeesuskin joutui tulemaan tänne maan päälle, Jumalan Poikana, kärsimään ja antamaan itsensä täydelliseksi uhriksi, että pahan voimat näin tuli voitetuksi ja meillä syntisillä ihmisillä olisi Hänen ansiostaan pelastus ja armahdus rikkomuksistamme! Olkaamme siis Jeesuksen omia, siloin ei pahan valta meitä voi vahingoittaa, ei edes voodoo-nukkien kautta!


Vieras

#93 Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

2013-05-28 19:30:19

#25: - Voodoo ei tehoa uskoviin

Ootsää v*ttu tosissas, uskot johonki helvetin Jeesukseen:D:D:D Voisit samantien vaikka tappaa ittes, tollaset pellet alkaa vähän oksettaa:D