Voodoo nuket pois myynnistä S-Market osuuskaupoista.

Valitse nimimerkki

#76 Otsikko

26.03.2013 19:21

Jeesus, turva ainoa.
Kiitos

#77 Kiitos

03.04.2013 07:56

Kiitos tämän adressin ensimmäiselle allekirjoittajalle ja adressin perustajalle. Kiitos.

Vieras

#78

14.04.2013 16:17

Onko S-kauppaketju tuomassa Suomeen voodoo-uskontoa?

Woodoo hahmot ovat kauheita. Ne eivät ole mitään leluja eivätkä harmittomia lahjatavaroita. Voodoo- nuket liittyvät voodoo- uskontoon. Todettakoon, että K-kauppaketju on poistanut kyseiset tuotteiden myynnin niiden perimmäisten tarkoitusperien vuoksi.

S-kaupparyhmittymän tulisi pidättäytyä tällaisten okkultismia edustavien tuotteiden markkinoimisesta ja poistaa nämä tuotteet myynnistä. S-kauppaketjun ja Suomen kansan edun mukaista ei ole sekaantua tällaisten oppien symbolien mainostamiseen ja markkinointiin. Nämä opit aiheuttavat käyttäjilleen henkisiä traumoja ja orjuuttavia kultteja sekä pelkoa aiheuttavia alkukantaisia primitiivisiä fantasioita.

Voodoo on ainakin 3 000-4 000 vuotta vanha kansanomainen luonnonuskonto. Voodoo uskonto on säilynyt suullisen voodoo-perinteen muodossa Länsi-Afrikassa Beniniinissä, jossa se on saanut siellä vaikutteita kristinuskosta ja islamista. Voodoo uskonto perustuu yhteydenpidosta henki­maailmaan.
Voodoo uskonnolla monia jumalia, jotka muistuttavat antiikin ajan hinduismin jumalia. Jumalat voivat olla pahoja ja äkkiarvaamattomia, joten niitä pitää palvoa. Voodoolla on monia eri oppihaaroja, joilla on erinimisiä jumalia. Beninin rannikolla palvotaan mm. meren jumalaa Mami Wataa. Voodoon uskontoon liittyy myös eläinten teurastuksia ja mustaa magiaa.

Voodoo-uskonto siirtyi Amerikan mantereelle orjien mukana, jossa se sopeutui muiden uskontojen joukkoon. Erikoisesti se on sulautunut ja sekoittunut katolisen kirkon liturgiaan omine menoineen. Voodoo jumalat ovat löytäneet itselleen vastineensa katolisista suojeluspyhimyksistä. Voodoo uskontoon liittyy pakanallista magiaa neuloineen ja nukkeineen. Nukke voi esittää koston kohdetta jotakin ihmistä kohtaan. Uskontoon liittyy erilaisia rituaaleja, jossa jumalaksi puettu meedio menee transsiin ja jakaa voimaansa rituaalissa mukanaoleville.

Wikipedian mukaan Etelä-Amerikassa Haitissa asuvista harjoittaa voodoo-menoja yli 90 prosenttia. Haitin asukkaista on katolilaisia yli 80%, baptisteja noin 10 prosenttia ja helluntailaisia noin 4 prosenttia. Katolinen kirkko on siellä ja muissa Etelä-Amerikan maissa sekoittunut kansanuskontoihin, jolloin aito evankeliumi on kadonnut ja tilalle tullut noituus, taikuus ja niiden orjuuttava sekoitus.
Voodoo palveluksissa ihmiset pyrkivät päästä hurmokselliseen transsitilaan, ja saamaan henget hallintaan. Voodoomenoihin kuuluvat myös uhraaminen ja erilaiset noitamenot. Veri ja eläinten kuolema kuuluvan osana voodoo-seremoniaan.
Nuket voivat olla myös onnen symboleita, joilla uskotaan olevan erilaisia vaikutuksia, nukke voi muuttua magian vaikutuksesta tappavaksi esimerkiksi varkaalle. Voodooseen voi kuulua myös muiden ihmisten tai heidän omaisuuden vahingoittaminen maagisin keinoin nukkejen avulla.

Leo Koukku


Vapaus.

#79 Joopa joo..

18.04.2013 08:33

#78: -

Kyllä menee taas överiksi tämä Körttiläis-Kristillisen syyllistämiskulttuurin edustajien toiminta. Sikäli kun muistan, perustuslaki takaa uskonnonvapauden(2 luku, 11§) jokaiselle, riippumatta harjoitetusta uskonnosta. Tässä nähdään se kuuluisa suvaitsevaisuus taas. Teiltä fanaatikoilta selkeästi puuttuu se kuuluisa huumorintaju Jeesus-päissänne paasatessanne.

Kiitos

#80 Re: Joopa joo..

18.04.2013 15:19

#79: Vapaus. - Joopa joo..

Olen itse sitä mieltä, että adressin yhtenä allekirjoittajana haluan tuoda esille ensisijaisesti toisista välittämistä. En koe asiaa niinkään syyllistämisjuttuna. Asiat riitelevät, ei välttämättä aina ihmiset. Rakkaus toisia ihmisiä kohtaan on arvo jo sinänsä. Rakkaus ei ole täydellistä, koska olemme vajavaisia ihmisiä. Mielestäni voin tuoda esille oman kantani ja huumorintajua käytän muissa asioissa. Jeesus on tie Jumalan luokse. Raamattu kertoo Jeesuksesta. Nämä ovat minulle tärkeitä asioita. Nimimerkistä vapaus tuli mieleen: vapauteen kuuluu aina myös vastuu.


Vieras

#81 Vapaus

18.04.2013 17:43

#80: Kiitos - Re: Joopa joo..

Onko se välittämistä että tungetaan nokka toisten asioihin, tuputtamalla sitä omaa uskoaan loputtomasti? Jeesus on sitä ja Jeesus on tätä. Kaikki eivät usko vain ja ainoastaan Jeesukseen, ikävä pilata unelmasi mutta noin on.

Kiitos

#82 Re: Vapaus

20.04.2013 18:46

#81: - Vapaus

Valitettavasti kaikki eivät usko Jeesukseen. Mielestäni he, jotka eivät usko, ovat uskoneet valheen. Valhetta haluaa levittää paholainen. Jeesus ei tule kenenkään elämään väkisin. Jokaiselle ihmiselle, joka todella kutsuu Jeesuksen avukseen elämäänsä, Hän todella tulee eikä jätä ketään ihmistä oman onnensa nojaan. Jeesus elää ja vaikuttaa. On todella ihana asia. Totta kai uskova ihminen haluaisi, että kaikki ihmiset tulisivat löytämään totuuden. Isä, Poika ja Pyhä Henki muodostavat kolmiyhteisen hienon asian. Paha matkii ja vastustaa tätä hyvää. Toivoisin, että myös sinä ja Jeesus kohtaisitte. Hän välittää meistä. Me saamme tunnustaa syntimme Hänelle. Hän antaa meille anteeksi. Joka aamu saamme aloittaa alusta. Joka aamu on armo uus. Jeesus kuoli ristillä meidän kaikkien puolesta. Meidän ei tarvitse tehdä sen eteen muuta kuin uskoa se todeksi. Voit kuunnella esimerkiksi www.avaimia.net


Vieras

#83 Re: Re: Vapaus

22.04.2013 02:54

#82: Kiitos - Re: Vapaus

Kyllä kyllä. Tuli taas niinkun olisi nauhurin laittanut päälle tuokin teksti. Hyvin on aivopesu ja pakkopänttääminen näemmä purrut.

Kiitos

#84 Re: Re: Re: Vapaus

23.04.2013 08:43

#83: - Re: Re: Vapaus

Evankeliumin ilosanomaa hyvästä uutisesta, Jeesuksesta, kerrotaan ihmisille. Sekin, että kaikki eivät Jeesukseen halua uskoa, on myös tosiasia. Kielteiset ennakkokäsitykset, väärinkäsitykset, katkeruudet yms. vaikuttavat asiaan.

74v Mummeli

#85

24.04.2013 13:24

Nuo nukethan on tosi söpösiä laittaa vaikka reppuun roikkumaan.Pakkoko niillee lapsille on opettaa jotain neulatemppuja ellei leiki akupunktio lääkäriä
Ostinpa päivällää yhden ennenkuin olin näitä höpöjuttuja nähnytkään ja tykkään siintä ilman että se olisi joku maaginen höpötys,oikein kiva Energia Reeta
Voodoo

#86 Hei...

04.05.2013 12:09

Mulla on tollainen :)

Vieras

#87 Re: Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

05.05.2013 17:26

#39: - Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

#39:ssä on hienosti ja melko lyhyesti kerrottu nämä tärkeät asiat. Kiitos. Uskon, että Jeesuksen väite itsestään on todella totta. Kukaan ei pääse kieroilemalla tai vahingossa perille Isän tykö. Maailma on syntiinlankeemuksen jälkeisessä tilassa. Jeesus on kuollut ristillä sinunkin puolestasi ja noussut sen jälkeen haudasta ylös taivaaseen Isän luokse. Jeesukseen kannattaa uskoa.


Vieras

#88 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

05.05.2013 18:32

#29: Ateisti - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Kirjoitit: "Mikäli kuoleman jälkeen jotain yleensä on, niin minulle olisi pahinta helvettiä viettää ikuisuus samassa paikassa teidän kanssanne. Voitte siis rauhassa lopettaa pelastamisyritykseni."

Sinunkin pelastuksessasi on kyse ainoastaan Jumalan teosta. Siihen ei kykene muut. Samoin uskovan ihmisen kohdalla pelastuksessa on kyse ainoastaan Jumalan teosta. Uskova ihminen voi vain tavallaan suositella Jeesusta sinullekin ja rukoilla sinun puolestasi.

Jumala tietää kaiken. Myös sinun mielipiteesi (pahinta helvettiä viettää ikuisuus samassa paikassa teidän kanssanne). Tässä on otettava huomioon, että taivaassa ei ole mitään epätäydellistä. Uskova ihminen (kuten muutkin ihmiset) on täällä maan päällä hyvin vajavainen ja saa luottaa Jumalan armoon ja Jeesuksen ristin sovitustyöhön, että Hän päästää syntisen mutta armahdetun perille. Nytkin me saamme tunnustaa kaikki syntimme ja Hän antaa ne anteeksi. Välillä aina lankeamme mutta saamme taas aloittaa alusta "puhtaalta pöydältä". Koska taivaassa ei ole mitään epätäydellistä, sinunkin kannattaa nöyrtyä ja pyytää Jeesukselta ihan tosissaan rukoillen mukaan pääsemistä. Olisi tärkeää, että kaikki pääsisimme perille ja uskoisimme Jeesukseen. Taivas ei siis ole kamala paikka. Toisaalta Jumala on ottanut myös sen huomioon, että kaikille se ei ole sopiva paikka ja kaikki eivät pääse taivaaseen. Mielestäni se on ikävää. Jumala kuitenkin kunnioittaa sinunkin omaa tahtoasi. Jumala ei vaadi  ja pakota. Hän kyllä kutsuu sinuakin. Jumala haluaa meille hyvää.

 


Vieras

#89 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

07.05.2013 09:22

#29: Ateisti - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Pienenä lisäyksenä tähän uskon asiaan: Jeesus on siis maksanut sen hinnan, että meillä iankaikkinen elämä olisi. Hän on siis maksanut sen kaikkien ihmisten osalta. MUTTA  "Tämä on kirjoitettu siksi, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimensä tähden." Joh.20:31

Raamatun arvostus on valitettavasti meiltä monelta täysin hukassa. On todella ikävää todeta, että monille ihmisille vain todistettavat fakta-asiat on totta. Jumala on käsittääkseni halunnut juuri näin, että usko perustuu uskomiseen. Jos uskon asiat voitaisiin todistaa oikeiksi 100 %:n varmuudella, se olisi silloin jo tietoa.


Vieras

#90 Jeesus on Herra

07.05.2013 13:48

Jeesus on Herra.
huhuh

#91 Voi luoja..

28.05.2013 09:26

Miulla oli tollanen kun olin pienempi ja kyllä joo ihan normaali ihminen oon :-D ihan kuin joku alakouluikäinen alkas kelaa noita iha tosissaa..? En mie ainakaa alkanu.
Vieras

#92

28.05.2013 19:20

Pitäisköhän vanhempien vaan tarkemmin valvoa mitä antavat lastensa ostaa, voodoohan ei ole millään tavoin lailla kiellettyä Suomessa? Plus ei tollaisia kannattaisi vakavissaan ottaa, ne on pelkkiä nukkeja, söpöjä pikku otuksia :3 pakko käydä itselle ostamassa ♥

Vieras

#93 Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

28.05.2013 19:30

#25: - Voodoo ei tehoa uskoviin

Ootsää v*ttu tosissas, uskot johonki helvetin Jeesukseen:D:D:D Voisit samantien vaikka tappaa ittes, tollaset pellet alkaa vähän oksettaa:D

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.05.2013 19:31



Vieras

#95 Voi v*ttu

28.05.2013 19:33

Kuka pelle oikeesti uskoo tollasiin asioihin? Ja Jeesuksen munan lutkuttajat voisivat painua v*ttuun suomesta:)

Vieras

#96 666

28.05.2013 19:37

Rakastan Sa atanaa yli kaiken ja kidutan sekä tapan kristittyjä koska he ovat syntisiä. Hail Satan

Vieras

#97 Nuket vaaraksiko ?

28.05.2013 22:10

voodoo on kai uskontoon verrattavissa. Vaikka voodoo edustaa suomessa vähemmistöä mitä ,jos vaatisimme ristit pois kultanallen hyllyiltä ..Kyllä juuri siltä heistä se tuntuisi.
(vaikken voodoota harrastakkaan..ja uskontoon on vaikea ottaa henkilökohtaista suuntautumista ,koska pari yliluonnollista asiaa tapahtunut).


Aika harmittomilta nukeilta näyttävät. En usko että se nyt olisi lapsen ykköslahja toivelistana ja sitä paitsi aikuisethan ne lasten lelut ja oston päättävät ?.
ps. kaupassahan ei saa ottaa kuvaa ilman kaupan lupaa ?
Voodoo-nuken riivaama

#98 Awws

29.05.2013 10:19

Noi "voodoo"nukethan on vain söpöjä LELUJA. LELUT eivät toimi tuollaisissa oikeissa okkultismijutuissa. Salli minun nauraa. Ihan turhaan ootte siitä huolissanne, en usko että teidän Jeesuksenne tai Jumalanne suuttuu, jos tyyppi leikkii söpön pienen figuurin kanssa, joka on ihan täysin harmiton. Todellakin kaikenmaailman kukkahattutädit ja -sedät liikenteellä taas. Joo kieltäkää samantien ne teibän Barbie-nuket. Nehän vääristää ihmiskuvaa että huhhuijaa sentään. Eikös se tässä ole paljon huolestuttavampaa?
Ps. Mahtoiko nyt löytyä turhin addressi vai onko joku vielä pahemmin päästään sekaisin?
Voodoo-mestari

#99

29.05.2013 10:23

Mulla on tommonen voodoo-nukke. Haluatko että langetan päällesi kirouksen tästä solvaamisesta? :)
ushi

#100 ...

29.05.2013 10:43

Kukkahattutädit jällen vauhdissa.