HarrasteInternet-radioiden Gramex-maksuja pudotettava

Kommentoitu viesti

Janne Lahdenperä
Vieras

#2 Gramex rupeaa vasta neuvottelemaan 80€:lla

07.02.2011 09:56

...Kerronpa erään tarinan. Kaverini on pyörittänyt internetradio toimintaa ja olisi halunnut maksaa Gramex:lle ja hankkia luvat musiikille.

Noh...kaveri yritti sitten ottaa yhteyttä Gramexiin (se olikin suoritus) lähettelemällä sähköpostiviestejä ja soittelemalla. Monen yrityksen jälkeen Gramex suostuikin vastaamaan ja he vastasivat, että he palvelevat ainoastaan ammattilaispohjalta toimivia radiokanavia. Että semmonen filosofia siellä Gramex:lla.

Vastaukset

Kuset Taja
Vieras

#3 Re: Gramex rupeaa vasta neuvottelemaan 80€:lla

2011-02-07 10:51:42

#2: Janne Lahdenperä - Gramex rupeaa vasta neuvottelemaan 80€:lla 

niin, onkohan tuo nyt sitten ihan oikeesti kusetusta, meinaan että pasi maksattaa toimintansa "teidän" lahjoittamilla lahjoituksilla, kun kuitenkin viheraho viihdyttää teitä maksullisella kuvalla ja äänellä, josta peritään soittajilta maksu. nyt siintä makusta menee operaattorille osa, mutta mihin se loppuosa? eikö olisi luonnollista, että viheraho kustantaisi siitä maksusta, nämäkin maksut joista täällä kitissään? ja kun nyt on selvinnyt, että ko. radiotoimittaja kusettaa sosiaalivirastolta elämisensä ylläpidon -asunto, sähköt + ne kymmenet ja kymmenet sähkölaitteet, joita kotonaan pitää (kts. youtubevideoita ja 10-kevennys, jossa kymmeniä CRT-putkia joka puolella kotiaan ja kuinka monta tietokonetta, palvelinta siellä pyörii 24/7) ja terveydenhuolto. autoja ja pianoja kuitenkin on vara ostaa -rahalla. aikanaan jonkin tunnin tuota radioa seuranneena, niin sitäkin ponsoroi erilaiset firmat, yhdistykset ym ym mitä mainoksia sieltä levittää eetteriin. foorumillaan kertoo avoimesti melkolailla monesta kusetuksesta, mutta myös varkauksista joita tekee, autoja ja sähkölaitteita. on se sitten outoa, että tämänlainen toiminta ylipäätään suvaitaan ja kun vielä otetaan huomioon, että kaveri oli ehdokkaana hollolan valtuustoon, edellisissä vaaleissa. itse en tätä allekirjoita missään nimessä, sillä pitäähän yhteiskunnassa olla lait ja asetukset -kaikille samat. ja kun tässä on kyse muidenkin maksuista, niin ei todellakaan viherahon adresseihin nimiä.