Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Räpätäti rapakon takaa

#1028 Re: Jos he pystyvät lisääntymään..

21.03.2013 23:28

#1018: Jamo - Jos he pystyvät lisääntymään..

Hehe, eikö toimi luonto näin? Mitenkäs ne miljoonat homoeläinparit? Delfiinit harrastavat seksiä saman sukupuolen edustajien kanssa huvin vuoksi. Homopingviinit adoptoivat munan ja kasvattivat sen yhdessä. Susi ja karhu ovat erottamattomat. Yksinhuoltaja kissaemo adoptoi 15 kananpoikasta. Tummaihoinen ja vaaleaihoinen voivat saada lapsia. Hedelmöityshoitoja voidaan tehdä ihmisille, joten naisparit voivat saada lapsia. Joillakin miehillä on kohtu (et varmaan koskaan ole kuullut transmiehestä), joten hän voi saada kumppaninsa kanssa lapsia.

Eli lapsia voi saada ja niitä tulee, mutta miksi se on niin tärkeää? Onhan paljon avioliittoja, miehen ja naisen välilläkin, joissa EI OLE LAPSIA. Miksihän? Koska niitä rääkyviä mukuloita ei haluta! Jos et ole tässä lähiaikoina, noin 30 vuoden aikana, ollut ihan selvillä vesillä tieteen saavutuksista, niin ymmärrän viestisi. Eihän sitä Raamatun lukemiselta ja mulkuksi heittäytymiseltä ehdi paljon muuta tekemään. Toivoisin kuitenkin, että sen verran päivittäisit argumentointiasi, että ottaisit nuo kolme pistettä (...) pois siitä, mihin yleensä laitettaisiin piste. Ne kolme pistettä (...) vähentävät argumenttisi tehoa. Ei sillä, että se olisi muutenkaan kovin tehokasta sillä et vetoa mihinkään auktoriteettiin ja syyllistyt jo antiikin aikana löydettyihin argumentaatiovirheisiin.

Vastaukset

Jamo

#1033 Re: Re: Jos he pystyvät lisääntymään..

2013-03-21 23:38:56

#1028: Räpätäti rapakon takaa - Re: Jos he pystyvät lisääntymään..

Siiten vain Homolandia ja Lesbolandia pystyyn ja Vartijat aseiden kanssa rajoja valvomaan ettei vastakkainen sukupuoli pääse..koska sellaisestahan he eivät edes pidä..

Seuraava lakialoite on varmaan naimisiin kissan.koiran,lampaan,lehmän,hevosen tai peräti lapsen kanssa.. Muutenhan tämä on syrjivä laki eläinseksiä ja avioliittoa haluaville tai pedofiileille, jotka haluavat samat oikeudet..