Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#1063

22.03.2013 00:42

Totta ettei kukaan lapsi vielä syntynyt oikeasti homoksi ja lesboksi.se on yks suurimmista valheista koko ihmiskunnassa.lusifer sen pajunköyden on ujuttanut ja syöttänyt.
ja koko ajan yhä nuoremmille,
tarkatkaa koulujanne ..sinne seta pesäkkeitään ujuttamassa.
lapseni tuli koulusta ja kertoi setan tehtävistä heille .oli taitavaa sopeuttamista heidän agendaansa.ja mielten muokkaus kysymys kysymyksineen.
esim.rekisteröintiään maistraatissa.(kuka sellaiseen tyytyy) _koiria rekisteröidään he haluu olla upotettuna avioliitto instituutioon.joka on miehen ja naisen välinen...
sit kysymyksin tehtävin ja loppuvedoin oli kurottu sellainen siedätys houkutus paketti .ettei sijaa olla muuta mieltä.Nuoret ja lapset olis saatava nyt kotikeskusteluin esim.Pasi Turusen kirjaa ja Ari PUontin kirjaa aiheista valistetuiksi.ei oo mieltä ,että laitan lapseni oppimaan --ja siellä tuleekin YKsipuolista seta manibulointia...

Vastaukset


Vieras

#1064 Re:

2013-03-22 00:47:36

#1063: -

Taidat olla aikamoinen Supernatural fani, kun puhut Luciferista. Pieni vinkki, Meg ja Castiel jakavat varsin intiimin hetken ja Dean näyttää hyvin kateelliselta. Heh hee, spoilers. Entäpä tämä, mitä itse juuri parhaillasi teet? Senkin voi laskea aivan samanlaiseksi propagandaksi ja mielten sumentamiseksi ja vieläpä totuuden pimittämiseksi! Häpeä!

Ps. Ennen pistettä tai pilkkua ei tule välilyöntiä, pisteen ja pilkun jälkeen sen sijaan tulee. Manipulointia ei kirjoiteta B:llä vaan P:llä. Pisteen jälkeen aloitetaan ISOLLA alkukirjaimella. SETA on lyhenne ja kirjoitetaan kokonaan caps lockia käyttäen. Olkoon voima kanssasi ja nämä pienet oikeinkirjoituksen vinkit mukanasi toivotan sinulle hyvää loppuelämää.