Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#1108

22.03.2013 09:58

Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi ja käski:
Lisääntykää ja täyttäkää maa. Jos, kuten näyttää, kohta kaikki suomalaiset ovat lesboja tai homoja, kuinka tämä lisääntyminen ja täyttäminen voi tapahtua? Minä en ymmärrä. Tv seiskassa toistettiin jonkun sanontaa: Jos minä haluan bensaa, panen sen bensatankkiin enkä pakoputkeen.

Vastaukset

j

#1110 Re:

2013-03-22 10:03:09

#1108: -

Olet sitä mieltä, että kohta kaikki suomalaiset ovat homoseksuaaleja? Johtuuko se tasa-arvoisesta avioliittolaista? Vai mistä? En tiedä montako kertaa täällä on jo mainittu sellainen fakta, että homoseksuaalikin voi siittää tai kantaa lapsen. Et selvästi ymmärrä. Ymmärtämättömyys ei tietenkään anna oikeutta alistaa toisia ihmisryhmiä. Bensavertaus nyt on vähäsen hassu jos sillä haetaan jotain analogiaa lapsen siittämiseen. Bensaahan käytetään polttoaineena. Se palaa siellä.


Vieras

#1131 Re:

2013-03-22 11:16:03

#1108: -

Sellainen asia on kuin ADOPTIO. Kyllä, ihmiset voivat nykyään adoptoida lapsia esimerkiksi ulkomailta. Ai homot eivät saa adoptoida, miksihän eivät? Lapsi tarvitsee miehen ja naisen mallin, vai?

OTETAAN YKSINHUOLTAJILTA LAPSET POIS! Eiväthän he lapsiaan saa kasvatettua oikein.

Toinen nykyaikainen keksintö, KEINOHEDELMÖITYS. Mitä, eikö näinkään saa tehdä? SELVÄ! Ei keinohedelmöitystä kellekään, ei edes heteroparille.

Avioliitto ei ole täydellinen ILMAN LAPSIA. No, tähänhän on vallan loistava ratkaisu! EROTETAAN kaikki pariskunnat, joilla EI OLE LAPSIA. Eli nyt vain erottamaan sellaisia pareja, joilla ei ole alle 18-vuotiaita lapsia. Maailma on taas parempi paikka. <3