Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

pappi

#1580 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

23.03.2013 11:48

#1576: ihmettelevä - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

kaikki pitäs olla neutraalia ja sallitua. Tuttua tekstiä jota kuulee. Mikä on kansakunnan ja terveen kasvun kannalta koeteltua ja kestävää. Homous, lesbous eivät ainakaan näitä Ole. EI myöskään neutraali jutut, joilla tehdään luonnollisesta luonnotonta. Eli mennään vielä syvemmälle suohon. Tuloksena on entistä rikkonaisempi perhe, kunta, yhteiskunta.

Vastaukset

Elämme 2000-lukua!

#1585 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-03-23 12:04:32

#1580: pappi - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Ai kuten kaikissa muissa pohjoismaissa on tapahtunut?

 

Yritä ymmärtää, että koko yhteiskuntaa ei voida rajoittaa yhden konservatiivisen ryhmän toivojen mukaan. Tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat asioita, jotka tekevät yhteiskunnasta kestävän ja tasapainoisen. Se, että meillä sorretaan tiettyjä ihmisryhmiä ei ole oikein ja se aiheuttaa juuri tuota, rikkonaisia perheitä ja yhteiskuntaa.

 

Suomi on takapajula ja jäänyt yleisessä kehityksessä jälkeen. Se ei johdu mitään hyvää yhteiskunnallemme. Emme myöskään voi ylläpitää lainsäädäntöä, joka on enemmistön tahtoa vastaan. 75% alle 25 vuotiaista aikuisista kannattaa tasa-arvoista avioliitolakia. Yhteiskuntamme muuttuu, sillä tämä maailma muuttuu. Ja on erittäin vahingollista yrittää jarruttaa tätä muutosta. Se muutos on hyvä.

?

#1588 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-03-23 12:10:59

#1580: pappi - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Homoja on tietty osa kansakunnasta joka tapauksessa. Miten heidän pyrkimyksensä sitoutuneeseen parisuhteeseen ja sen virallistamiseen avioliitoksi rikkoo perhettä, kansakuntaa tai yhteiskuntaa? Eikö se pikemminkin osoita halua juuri päinvastaiseen? Pois marginaalista, täysivaltaiseksi yhteisön jäseneksi.