Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

ihmettelevä

#1576 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

23.03.2013 11:38

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Nykyisessä kasvatusmallissa opitaan jo päiväkotiasteella,että ei ole tyttöjä eikä poika ,vaan kaikki ovat lapsia.Samoin koulumaailmassa opitaan,että kaikki ovat kavereita.Sitten murrosiässä,kun kaikki ovat kavereita keskenään niin on aivan sama kumman sukupuolen kanssa on ja näin ollen tyttö kokee ensimmäisen sukupuolisen aktinsa tytön kanssa ja poika pojan kanssa.Valitettavasti tätä kasvatusmallia on jo hiottu pitkään keskuudessamme ja tavoitteena on vähentää syntyvyyttä.Näin se vain on.Ihmettelen sitä,että miksi tähän asiaan sotketaan niin voimakkaasti uskonto.

pappi

#1577 Re: Re: Re: Re:

23.03.2013 11:39

#1574: taku - Re: Re: Re:

kyllä himot tulee hallita. Et sinäkään voi mennä ja tehdä mitä huvittaa. Rajat ne olla pitää.

pippa

#1578 Re: Re: Re: Re:

23.03.2013 11:45

#1571: pappi - Re: Re: Re:

Tiedät varmasti itsekin sisimmässäsi että eheytyshoito on "uskovaisten" omaa mieltään rauhoittamaan rakentama käsienpesukeino. Kun homoille keksitään mahdollisuus eheytyä,  niin homous on tavallaan sen jälkeen "oma valinta".

Mitään tieteellisti kestäviä todisteitahan eheytyshoitojen tuloksista ei ole. Jotkut toki voivat yhteisön painostuksesta mennä takaisin kaappiin ja alkaa uudelleen elää valheessa. Kulissit kunnossa, kaikki parhain päin? Lienee tuttua pappispiireissäkin?

Uskis 2000-luvulta

#1579 Re: Re: Re: Re: OMFG

23.03.2013 11:46

#1560: pappi - Re: Re: Re: OMFG

Minä en usko sinua ja onneksi oma pappini on kanssasi eri mieltä. Olet todella ajattelematon noilla puheillasi ja saatat järkyttää monen lapsen tai nuoren itsetuntoa ja henkistä terveyttä. Lapsen mieli on herkkä. Ei kyse ole siitä, että liataan lapsen mieltä. Kyse on siitä, että lapsella on oikeus olla oma itsensä ja heitä rakastetaan sellaisina, kuin he ovat.  Me olemme Jumalan lapsia ja hän on meidät luonut sellaisiksi, kuin olemme. Minä en ala kertomaan syntymättömälle lapselleni, että äiti on puhdas, mutta sinä olet kultaseni likainen. Uskomatonta soopaa.

pappi

#1580 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

23.03.2013 11:48

#1576: ihmettelevä - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

kaikki pitäs olla neutraalia ja sallitua. Tuttua tekstiä jota kuulee. Mikä on kansakunnan ja terveen kasvun kannalta koeteltua ja kestävää. Homous, lesbous eivät ainakaan näitä Ole. EI myöskään neutraali jutut, joilla tehdään luonnollisesta luonnotonta. Eli mennään vielä syvemmälle suohon. Tuloksena on entistä rikkonaisempi perhe, kunta, yhteiskunta.


Vieras

#1581

23.03.2013 11:55

Samaa sukupuolta olevien vihkiminen avioliittoon on pyhän sakramentin häpäisyä ja rienaamista. Homot solmikoon muuten parisuhteensa, mutta kirkollisella vihkimisellä ei sitä pidä vahvistaa eikä llaillistaa.

Vieras

#1582 Hei kaikki tämän addressin kannattajat,

23.03.2013 12:00

levittäkää sanaa ystävienne, perheenne, työpaikkanne (jos mahdollista) ja seurakuntanne keskuudessa ja haastakaa ihmisiä allekirjoittamaan tämä addressi! Olkaa viisaita kuin käärmeet, mutta viattomia kuin kyyhkyset! Haastetaan jokainen niin monta kuin mahdollista ja pyytäkää levittämään sanaa eteenpäin!
kokenut

#1583 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

23.03.2013 12:00

#1566: pappi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Voin omasta kokemuksestani kertoa että 11-vuotiaana ensimmäisen kerran tajutessani olevani kiinnostunut enemmän omasta, kuin vastakkaisesta sukupuolesta, kapina Jumalaa vastaan oli hyvin, hyvin kaukana. Melkoisen tietämätöntä tekstiä "papilta".

Nuo puheet eheytymishoidoista ovat vain "uskovaisten" omantunnon puhdistamista varten. Keino jolla saadaan homous näyttämään omalta valinnalta. "Jos ei ehedy, niin ei ole tosissaan halunnutkaan."


Vieras

#1584

23.03.2013 12:04

eläkäämme raamatun mukaan on vain yksi avoiliitto miehen ja naisen välinen.
Elämme 2000-lukua!

#1585 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

23.03.2013 12:04

#1580: pappi - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Ai kuten kaikissa muissa pohjoismaissa on tapahtunut?

 

Yritä ymmärtää, että koko yhteiskuntaa ei voida rajoittaa yhden konservatiivisen ryhmän toivojen mukaan. Tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat asioita, jotka tekevät yhteiskunnasta kestävän ja tasapainoisen. Se, että meillä sorretaan tiettyjä ihmisryhmiä ei ole oikein ja se aiheuttaa juuri tuota, rikkonaisia perheitä ja yhteiskuntaa.

 

Suomi on takapajula ja jäänyt yleisessä kehityksessä jälkeen. Se ei johdu mitään hyvää yhteiskunnallemme. Emme myöskään voi ylläpitää lainsäädäntöä, joka on enemmistön tahtoa vastaan. 75% alle 25 vuotiaista aikuisista kannattaa tasa-arvoista avioliitolakia. Yhteiskuntamme muuttuu, sillä tämä maailma muuttuu. Ja on erittäin vahingollista yrittää jarruttaa tätä muutosta. Se muutos on hyvä.

vanhanaikainen

#1586 avioliitto

23.03.2013 12:06

sen minkä jumala on säätänyt,ei ole vain kuin yksi oikea miehen ja naisen välinen pyhä liitto.
taku

#1587 Re: Re: Re: Re: Re: OMFG

23.03.2013 12:08

#1579: Uskis 2000-luvulta - Re: Re: Re: Re: OMFG

Tässä yhteydessä on syytä kiinnittää huomiota siihen mikä ero on TUOMITA teot ja tuomita IHMINEN!Minä pidän homoseksuaalisia tekoja syntinä mutta se ei tarkoit että pitäisin heitä ihmisinä huonompina.Jos ystäväni tekee jotain väärää saatan sanoa että tuo on väärin mutta ikimaailmassa en menisi sanomaan kenellekään että minä olen parempi ihminen kuin sinä.Minun mielestäni homoilla tulee olla pääsy kaikkin kirkon virkoihin siinä missä heteroillakin ja on pöyristyttävää että jotkut kirkot kieltävät homoilta pääsyn ehtoolliselle.Se että joku teko on väärin ei tarkoita että ihmisiä eipitäisirakasaa.Avioeroa pidän vielä pahempana kuin homoseksuaalisuutta.Omat vahempani ovat kuitenkin eronneet ja rakastan heitä silti.Eli siis minulle kaikkein rkkaimmat ihmiset ovat rikkoneetJumalan käskyjä vieä paljon pahemmin kuin homot silti rakkaus ei horju.Jos rakastaa toista niin se on sama vaikka olis millainen lapsenraiskaajamurhaaja niin tosi rakkaus ei horju.

Voikomuuten mielestäsi lapsesta sanoa onko hän homo vai hetero.Minun mielestäni ei.Seksuaalisuus herää kunnolla vasta murrosiässä eikä se kuululapsen maailmaan.Sitten nuorena oma seksuaalisuus alkaa rakentua.se että joku 12-vuotias sanoo ihastuneensa johonkin samaa sukupuolta olevaan ei tarkoita että hän olisi homo.Minäkin olen 15-vuotiaana tuntenut homoseksuaalisia haluja mutta aikuiseksi kasvettuani ne ovat kadonneet eikä tämän asian kertominen ole minulle mitenkään häpeälistä.

?

#1588 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

23.03.2013 12:10

#1580: pappi - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Homoja on tietty osa kansakunnasta joka tapauksessa. Miten heidän pyrkimyksensä sitoutuneeseen parisuhteeseen ja sen virallistamiseen avioliitoksi rikkoo perhettä, kansakuntaa tai yhteiskuntaa? Eikö se pikemminkin osoita halua juuri päinvastaiseen? Pois marginaalista, täysivaltaiseksi yhteisön jäseneksi.

tulevaisuus on lasten

#1589

23.03.2013 12:16

Erilaiset perverssit ilmiöt ovat lisääntyneet. Eikö nyt olisi korkea aika alkaa miettiä syitä moiseen ja alkaa toimia! Säälittää lastemme tulevaisuus.

Tikka

#1590 Re: Re: Re: Re:

23.03.2013 12:20

#1575: pappi - Re: Re: Re:

Muutan käsitykseni heti kun tuot esille tieteellisesti kestäviä todisteita eheytyshoitojen toimivuudesta. Omia uskomuksiaan EI pidä sotkia valtion asioihin, eikä tuollaista huuhaasotkua tarvitse koko valtakunnan suvaita.

Tikka

#1591 Re: Re: Re: Re:

23.03.2013 12:30

#1574: taku - Re: Re: Re:

Selibaattivaatimus on asia erikseen. Hyvä että erotat nämä asiat toisistaan. Monet kuitenkin haluavat antaa sen käsityksen että eheytyshoidoilla homous jotenkin poistuisi. Selibaattiin ei tarvita mitään eheytymishoitoja. Ihan eri asia on se, voiko joku omaan uskoonsa vetoamalla vaatia toiselta selibaattia.

Uskis 2000-luvulta

#1592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: OMFG

23.03.2013 12:40

#1587: taku - Re: Re: Re: Re: Re: OMFG

Kyllähän lapsi jo hyvin pienenä tiedostaa asioita itsestään. Tietenkään lapsi ei tiedä, mikä on homo, eivätkä ajatukset ole seksuaalisia. Se näkyy roolien valintana leikeissä ja siinä, millaisista asioista lapsi on kiinnostunut. Tässä kohtaa vanhemmalla on hyvin tärkeä rooli siinä, ettei yritä pakottaa lasta haluamaansa muottiin. Viimeistään murrosiässä lapsi alkaa hahmottamaan omaa seksuaalisuuttaan. Ja sitä ei lueta Raamatusta, eivätkä siihen vanhemmat voi vaikuttaa.

 

Tässä on varmasti hyvä muistuttaa, että homoseksuaalin nuoren itsemurhariski on 14-kertainen! Se johtuu tästä ahdistavasta ilmapiiristä, jossa homoseksuaalisuus tuomitaan likaisena syntinä ja nuoria yritetään pakottaa muottiin, jota he eivät ole. Se johtuu myös siitä, että meillä on yhteiskunta, jonka lainsäädäntö syrjii homoseksuaaleja. Se johtuu siitä, että meillä on eduskunnassa poliitikkoja, jotka pitävät homoseksuaalisuutta sairautena ja vertaavat homoseksuaaleja pedofiileihin ja eläimiin sekaantujiin.


Vieras

#1593

23.03.2013 12:43

Meidän tulee kunnioittaa Jumalan Pyhää sanaa sillä Hän on antanut meille avioliiton sanomalla "mieheksi ja naiseksi minä loin heidät!"

Vieras

#1594

23.03.2013 12:46

Näinhän se on tarkoitettu aikojen alusta.

Vieras

#1595 Re:

23.03.2013 12:55

#1567: -

Avioliitto -sana on nimenomaan ollut suomenkielessä jo ENNEN kristillistä vaikutuspiiriä. Avioliitto EI OLE kristinuskon keksintö, vaan sitä on harjoitettu jo kauan ennen kuin Raamattua oli olemassakaan. Sitä harjoitetaan myös useissa maissa, joissa kristinuskolla ei ole mitään sijaa.

Kirkollista avioliittoa ei tule sotkea lainopilliseen avioliittoon, eikä sitä olla nyt tekemässäkään. Tasa-arvoisen avioliittolain astuttua voimaan kirkko on edelleen vapaa toimimaan, kuten itse parhaakseen näkee. Se on oma instituutionsa, joka tulisi erottaa valtiosta kokonaan.

Kun te nyt näitä vanhoja arvoja ihailette, niin kannatatteko pakkoavioliittoja? Siitä ei ole montaa sataa vuotta, kun käytännössä kaikki Euroopan avioliitot solmittiin vanhempien kautta, eikä niissä ollut kyse rakkaudesta tai kiintymyksestä. Tarkoitus oli vain turvata perheen arvot ja varallisuus.

Mitä mieltä olette kahden ateistin heteron avioliitosta, joka on pantu täytäntöön maistraatissa? Eikö avioliitto ole pätevä, koska se ei ole kirkollinen vihkiminen? Entä kahden shintolaisen avioliitto? Onko sekin haureutta ja syntiä?

Minua loukkaa suuresti, kuinka puhutti siitä, ettei lapsi voi kehittyä normaalisti homoseksuaalisessa ympäristössä. Kiitos, olen kasvanut oikein älykkääksi, heteroksi yliopisto-opiskelijaksi.

Thelma

#1596 Re: Hei kaikki tämän addressin kannattajat

23.03.2013 12:56

#1582: - Hei kaikki tämän addressin kannattajat,

Niin olen minä tehnytkin, jakanut tutuille ja ystäville ja perheessä tietoa tästä addressista ja pyytänyt, että he kertoisivat eteenpäin asiasta. Ja tietenkin allekirjottasivat tämän adderssin!  :-)


Vieras

#1597 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

23.03.2013 12:56

#1576: ihmettelevä - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Ei ainakaan meillä.sun mielikuvituksessasi tää yleistä.

yhdessä perheessä käytäntönä tää sukupuolineutraalius.

ihan hullua.et tytön erityis tyttöys ohennetaan ja pojan erityisominaisuudesta tehdään tyttömäisyys..

Vahvuudet mitkä tytöillä& naisilla .koetaankin littaamisen aiheiksi.tyrkytetään poikamaisuutta roppakaupalla.

kumpikaan lapsi poika tai tyttö ei olekan mitään erityistä.

Siinäpä ison palan ovat vanhemmat ottaneet muutettavaksi.kun poika vääntää barbin aseeksi ja tyttö pukee auton barbiksi.

Mutkaiseksi menee.vaan tehkööt sitä omissa kodeissaan.

KUNhan pysyvät omilla tonteillaan ja eivät vaadi että päikkärissä ja kouluissa tätä hulluutta pakotetaan seuraamaan.


Vieras

#1598

23.03.2013 13:02

Nyt on tärkeää puolustaa perinteisiä arvoja joita yritetään murentaa niin monella tavalla. Emme voi hyväksy päätöksiä, joiden seuraukset ovat täysin arvaamattomia ja joiden perustana ei ole luotettava arvomaailma.
Niin teemme

#1599 Re: Hei kaikki tämän addressin kannattajat,

23.03.2013 13:04

MAALMA PELASTUU

#1600 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

23.03.2013 13:07

#1576: ihmettelevä - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Ajatellaanpa asiaa niin, että Jumala/evoluuttio onkin luomassa mutaattiota, jolla vältetään väestönkasvuräjähdyksen seuraukset. "Täyttäkää maailma..." onkin nyt saamassa muutoksen.

Tämän ajatuksen olisi saatava siirretyksi mahdollisimman nopeasti inhimillisen elämän vaikeimpiin seutuihn. Lesbo-parit olisivat siellä kaikkien tärkeimmät . Myös homo-parit olisivat hyviä lähetystyöntekijöitä.

Myönnetään adoptio-oikeus, niinn kasvatetaan NOPEASTI LISÄÄ KO SUUNTAISUUTTA.

Kehitetään rek.parisuhteen puutoksia ja pidetään avioliitto omanaan