Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#1996 Re: Re: Vapaamielisyyttä sitten..

24.03.2013 21:18

#1987: syrjäytyneet elämään - Re: Vapaamielisyyttä sitten..

On kovin luonnotonta, onpa tosiaan. Se on sitten kumma, kuinka Luoja on luonut satoja eläinlajeja, joissa homoseksuaalisuus on täysin normaalia ja itseasiassa välttämätöntä lajin jatkumisen takia. Otetaan yleinen esimerkki línnuilta. Uros ja naaras parittelevat ja naaras munii munat. Sen jälkeen uros heittää naaraan ulos ja ottaa parikseen toisen uroksen. Kaks urosta on vahvempia puolustaan jälkeläisiän, kuin uros ja naaras. Homoseksuaalin uroksen geenit jatkavat sukua.

Esimerkkejä löytyy sadoittain luonnosta. Joten älä väitä, etteikö homoseksuaalisuus olisi luonnotonta tai Jumalan tahto. Ainoa eläinläji tällä maapallolla, joka ei homoseksuaalisuutta hyväksy on ihminen. Jumala selkeästi haluaa sen sen hyväksyä, kun on sen luontoonkin luonut.

Vastaukset

Veritas

#2100 Re: Re: Re: Vapaamielisyyttä sitten..

2013-03-24 23:32:44

#1996: - Re: Re: Vapaamielisyyttä sitten.. 

Otatko samantien oppia hämähäkiltä joka syö toisen hämähäkin parittelun jälkeen? Tai leijonalta joka voi tappaa omat pentunsa? Ei luonnotonta seksuaalisuutta voi perustella sillä mitä jotkut eläimet tekevät. Sitäpaitsi et sinä ole eläin vaan Jumalan kuvaksi luotu ihminen.Me ihmiset voimme olla juridisessa vastuussa tuomioistuimen edessä, mutta eläimet eivät koskaan joudu tuomittavaksi missään tuomioistuimessa.