Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#1976 Raamatun sanassa on selvästi sanottu, että mies liittyköön vaimoonsa ja monia muitakin kohtiRe: Re:

24.03.2013 20:35

#1975: varaventtiili - Re:

Raamatun sanassa on selvästi sanottu, että mies liittyköön vaimoonsa ja monia muitakin kohtia, jotka selkeästi osoittavat, että on kyse miehen ja naisen välisestä liitosta.

Kuningatar

#1977 Vapaamielisyyttä sitten..

24.03.2013 20:37

Hahah kuten sanottua, järkyttävän tosikkoja ihmisiä löytyy. Olen jokseenkin jopa huomannut että te, jotka sokeasti tuijotatte ikivanhan satukirjan oppeja, olette erittäin helposti provosoituvia ihmisiä ja otatte kaiken henkilökohtaisena loukkauksena teitä ja uskontoanne kohtaan. No, tietenkään en ota kantaa siihen kuinka herttaisia ja mukavia ihmisiä te ruudun toisella puolella olette, mutta ainakin täällä netissä on helppo vetäistä herne nenäänsä ja sitten syytellä muita. Edelleenkin tämä on vapaa keskustelualue ja me homoliittojen tukijat osallistumme tähän myös osittain mielenkiinnon vuoksi. Kuten sanottua, nykypäivän maailma on koko ajan muutoksen virrassa eivätkä monet muutkaan Raamatun opit tätänykyä enää päde. Emme hyväksy orjuuttamista emmekä naisten alistamistakaan, joten miksi eväisimme homoilta heidän ihmisoikeutensa, joita nykyinen rekisteröidyn parisuhteen laki ei pidä sisällään?
Vlk

#1978

24.03.2013 20:41

"Jos me kristityt sensijaan rakastamme homoja ihmisinä, meidän tulee pyrkiä pelastamaan heidät kadotukselta. Kristityn ei tule koskaan hyväksyä pahuutta tai syntiä ja tässä tapauksessa so. homoutta, vaikka meidän tuleekin rakastaa homoja lähimmäisinämme, kuten ketä tahansa syntistä ihmistä. Meidän kristittyjen velvollisuus on kertoa homoillekin, että heillä on sama mahdollisuus pelastua, jos he haluavat tehdä parannuksen ja uskoa Jeesuksen syntien sovitustyöhän ristillä."

Uskalla nyt Heikki puhua ihan vaan omasta puolestasi tällaisia höpinöitä, äläkä piiloudu muka-rakkauden ja näennäishyväksymisen taakse. Ole mies äläkä vetoa "meidän kristittyjen velvollisuuteen", sillä sinä et voi puhua muuta kuin omalla suullasi, ellei siten joku muu puhu sinun suullasi. Silloin olisi jo syytä tilata aika lääkärille.


Vieras

#1979 Re: Re: Re: Raamatussa on totuus.

24.03.2013 20:42

#1944: vieras minäkin - Re: Re: Raamatussa on totuus.

Ai että mites homot ja lesbot saavat lapsia? No kuule, eiväthän kaikki heteroseksuaalitkaan voi saada syystä tai toisesta lapsia! Ja heidän kohdallaan on _oikeasti_ kyse _sairaudesta_. Hekin saavat mennä naimisiin. Että miksi ette vainoa heitä, HÄ?

Ja sekin vielä, että maailma ylikansoittuu enemmän jokaisesta lapsesta ja on olemassa myöskin paaaljon paljon lapsia ilman vanhempia. Jos homo- ja lesboparit saisivat adoptoida lapsen itselleen, niin aina olisi orpoja vähemmän eikä ihmisiäkään tule lisää. Seksuaalinen suuntautuminen ei vaikuta lapsen kasvatuksessa mitenkään, koska eihän sitä lasta nussimalla kasvateta. Ainut asia mikä haittaa, ovat nämä umpimieliset ääliöt vttuilemassa vailla omaatuntoa, kuin jotkut psykopaatit, ja levittävät valheellista tietoa. Jos heitä ei olisi olemassakaan, kaikki olisi hyvin!


Vieras

#1980 Re: Tämän addressin kannattajat,

24.03.2013 20:42

#1908: - Tämän addressin kannattajat,

muistathan haastaa tutut ja kaverit, kummit ja kaimat allekirjottamaan tämän addressin. Jos joku ei hallitse teknistä puolta, auta sinä häntä. KERRO ETEENPÄIN!

Muistakaa myös kertoa, että adressin voi kirjoittaa niin monta kertaa, kuin haluaa!! Jos haluaa paljon, niin kannattaa allekirjoittaa 10 kertaa. KERTOKAA ETEENPÄIN.


Vieras

#1981 Re: Re: Tämän addressin kannattajat,

24.03.2013 20:45

#1980: - Re: Tämän addressin kannattajat,

Raamatun sanassa on selvästi sanottu, että mies liittyköön vaimoonsa ja monia muitakin kohtia, jotka selkeästi osoittavat, että on kyse miehen ja naisen välisestä liitosta.

Raamatun käsitys avioliitosta

#1982 Re: Raamatun sanassa on selvästi sanottu, että mies liittyköön vaimoonsa ja monia muitakin kohtiRe:

24.03.2013 20:45

avioliitto naisenmiehen

#1983 Re: Vapaamielisyyttä sitten..

24.03.2013 20:59

#1977: Kuningatar - Vapaamielisyyttä sitten..

ihmisoikeudesta eikä tasa -arvosta EI Ole edelleenkään kyse. Kyse on muoti ilmiöstä ja hurmoksesta. Nykyinen avioliittolaki antaa miehelle ja naiselle samanlaiset oikeudet ja tasavertaiset molemmille. Syntiin ja haureuteen, moniavioitumiseen lailla ei saa antaa oikeutusta. Avioliittoa ei sotketa luonnottomuuteen. Haureutta laki ei voi oikeuttaa.


Vieras

#1984 Re: Re: Vapaamielisyyttä sitten..

24.03.2013 21:03

#1983: avioliitto naisenmiehen - Re: Vapaamielisyyttä sitten..

Olet väärässä. Älä sekoita uskontoa tähän. Kyse on juuri ihmisoikeudesta ja tasa-arvosta. Älä vääristele totuutta.

ällöpöllö

#1985 miks

24.03.2013 21:08

miksi täällä on vain 18 tuhatta allekirjotusta ja tasavertaisen avioliittolain puolesta: 136 477 ? mihin tää maailma on menossa. ajatuskin oksettaa

Vieras

#1986 oraakkeli

24.03.2013 21:08

Ilta on pitkällä ja ihmisten väsymys näkyy osissa kommentteja. Haluan muistuttaa muutamista asioista. Ensinnäkin olisi erittäin suotavaa, että niin homoliittojen vastustajat kuin kannattajatkin lukisivat TT Ahvion selonteon ennen omien mielioiteiden julkituomista. Viittaan seuraavassa erääseen ylläolevaan ihmettelijän kommenttiin lapsettomista aviopareista: naisen ja miehen välinen avioliitto on oikea avioliitto oli se sitten lapseton tai ei- koska sukupuolisen aktin tarkoituksena on saattaa uusi elämä alulle. Avioliiton luonne on sellainen, että sen varteenotettava tehtävä on ihmissuvun jatkaminen. Seuraavassa kommentissa kritisoitiin kristillisiä arvoja kauttaaltaan väittämällä, etteivät "muutkaan (kun perinteinen avioliitto) Raamatun kohdat enää päde". Kuinka niin? Pätevät kyllä, tosineri asia noudstetaanko niitä. En henkilökohtaisesti pidä uskonnollisia syitä suurimpana syynä sukupuolineutraalin avioliittolain vastustamiseen, vaan katson sosiologisten syiden olevan merkittävimpiä kuin mitkään muut. Yhteiskunnan kantavien rakenteiden mureneminen voi olla tuhoisaa; Ruotsissa tämä näkyy jo siten, että lapsia ei tueta kasvussa terveeksi pojaksi tai tytöksi. Sukupuolineutraalius, mikä on ilmiönä täysin luonnonvastainen, ( toisin kuin homoseksuaalisuus jota tottakai esiintyy luonnossa), on Ruotsissa sukupuolineutraalin avioliittolain voimaanastumisen jälkeen v.2009- vallalla oleva kasvatuksellinen linjaus.
syrjäytyneet elämään

#1987 Re: Vapaamielisyyttä sitten..

24.03.2013 21:09

#1977: Kuningatar - Vapaamielisyyttä sitten..

ihmisoikeudet eivät sisällä, oikeuta haureuden, synnin, moniavioisuuden harjoittamista.

Ihmisoikeudet ovat luonnollisia asioita.

Homous ja lesbous teot ovat luonnottomia tekoja ihmisten välillä ja yhteiskunnassa. Tämä on kauhistus ihmisten ja Luojan silmissä. Tätä EI tule lailla laillistaa. Tästä on mahdollista tervehtyä. Moni homo ja lesbo on parantunut eheytymishoidon kautta.


Vieras

#1988

24.03.2013 21:11

Kyllä jokaisen ainakin uskovaisen pitäisi vastustaa-
tuollaista moralittomuutta.Jos jumala olisi tehnyt ihmiset sellaisiksi että ei sillä väliä ,ei hän olisi suunnitellut erilaisia sukupuoli elimiä,siis miestä ja naista,Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi.Suomellakin on kohta sodoman kohtalo .

Vieras

#1989 Hyvä asia ,enemmän terveiden ihmisten mielipiteitä

24.03.2013 21:13

vieras minäkin

#1990 Re: Re: Re: Re: Raamatussa on totuus.

24.03.2013 21:13

#1979: - Re: Re: Re: Raamatussa on totuus.

sinulle vieras!

En todellakaan vainoa, en myöskään

ymmärrä niitä jotka Jumalan nimissä

tuomitsevat nämä raukat, toivon todella että sinä ja

kaikki samalla tavalla ajattelevat jotka mitätöitte Jumalan sanan

kääntyisitte teiltänne enenkuin on liian myöhä. Sitten kun tälle ajan elämälle

silmät suljetaan katumus ja itku on turha. Olen saanut olla kodissa jossa melko nuori

mies pilkkasi hengellisiä asioita, ei mennyt kauan kun hänen lähtöpäivänsä tuli yllättäen

omassa kodissa, kukaan ei kerinnyt viemään apua saamaan , oli koulukaverini ja tuntui tosi järkyttävältä.

 


Vieras

#1991

24.03.2013 21:13

edelleenkään, ei kukaan ole koskaan eheytynyt homosta heteroksi. korkeintaan mennyt takaisin kaappiin ja seonnut päästään eli toisinsanoen tullut uskoon.
Veritas

#1992 Re: Re: Raamatussa on totuus.

24.03.2013 21:13

#24: - Re: Raamatussa on totuus. 

 Kommenttisi paljastaa että et henkilökohtaisesti tunne Jeesusta. Itse olen tuntenut Hänet 27 v. ajan ja voin vakuuttaa että Hän on täysin todellinen Persoona eikä mikään "mielikuvitusolento". Me ihmiset emme ole eläimiä muiden joukossa vaan meidät on arvokkaiksi Jumalan kuviksi luotu.

Valitse nimimerkki

#1994 Otsikko

24.03.2013 21:14

ihmettelijä

#1995

24.03.2013 21:15

Ilmeisesti on niin, että näillä homoilla ja lesboilla on itselläänkin vaikeuksia hyväksyä omia näkemyksiään ja mieltymyksiään ja kokevat ne itsekkin jotenkin sellaiseksi asiaksi, jota ei voi julkisesti tuoda esille ja nyt yrittävät saada ne verhottuksi avioliitto-sanaan.Jos ihminen on jostain asiasta tiettyä mieltä niin miksi sitä pitää yrittää peitellä. Eikö kannantto kestä päivänvaloa?

Vieras

#1996 Re: Re: Vapaamielisyyttä sitten..

24.03.2013 21:18

#1987: syrjäytyneet elämään - Re: Vapaamielisyyttä sitten..

On kovin luonnotonta, onpa tosiaan. Se on sitten kumma, kuinka Luoja on luonut satoja eläinlajeja, joissa homoseksuaalisuus on täysin normaalia ja itseasiassa välttämätöntä lajin jatkumisen takia. Otetaan yleinen esimerkki línnuilta. Uros ja naaras parittelevat ja naaras munii munat. Sen jälkeen uros heittää naaraan ulos ja ottaa parikseen toisen uroksen. Kaks urosta on vahvempia puolustaan jälkeläisiän, kuin uros ja naaras. Homoseksuaalin uroksen geenit jatkavat sukua.

Esimerkkejä löytyy sadoittain luonnosta. Joten älä väitä, etteikö homoseksuaalisuus olisi luonnotonta tai Jumalan tahto. Ainoa eläinläji tällä maapallolla, joka ei homoseksuaalisuutta hyväksy on ihminen. Jumala selkeästi haluaa sen sen hyväksyä, kun on sen luontoonkin luonut.


Vieras

#1997 oraakkeli

24.03.2013 21:20

Kaikkinainen kehitys e i ole kehitys myönteisempään. Uskallan väittää, että markkinataloudesta tuttu kvartaaliajattelu ( lyhyen tähtäimen ajattelu) heijastuu myös tähän avioliittokeskusteluun. Se, mikä nyt näyttäytyy houkuttelevalta, kannattavalta ja helposti saavutettavalta, on vietävä läpi- vaikka sitten harmaan kiven ja seurramuksista välittämättä.

Vieras

#1998 Re:

24.03.2013 21:21

#1995: ihmettelijä -

ei, vaan homot ja lesbot haluavat vain samanlaisen oikeuden mennä naimisiin kuin heteroilla on. mikä siinä on niin vaikeaa tajuta? ::::::D tämä oikeus heillä on jo monissa muissa maissa euroopassa, kuten ruotsissa, norjassa, tanskassa, islannissa, belgiassa, alankomaissa, espanjassa, portugalissa, ranskassa ja englannissa. ja näissä maissa muuten nauretaan päin naamaa meille takapajuiselle suomelle, joka ilmeisesti haluaa ottaa mallia isoveli venäjästä.

niina

#1999 Re: Höpö

24.03.2013 21:21

#1: Mie - Höpö

Hei MIE! Mene pika pikaa kirjoittamaan adresiin nimesi niin

et tarvii täällä kirjoitella joutavia.Tähän ei sitten tule jatkoa

PISTE.


Vieras

#2000 Re:

24.03.2013 21:23

#1973: -  

Ennen naurettiin ruotsalaisille kun siellä kuulemma on niin paljon homoja ja kun siellä homojen kannatus on korkeella. Kohta jotkut alkaa nauraa suomalaisille samasta syystä. Tätäkö täällä halutaan?