Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#2365 Re:On kysymys avioliitosta

25.03.2013 14:16

#15: Ernu -

Tottakai homot ja lesbot ovat ihmisiä ja Jumala rakastaa heitä niin kuin meitä kaikkia, mutta Jumala on viisaudessansa kieltänyt homo- ja lesbosuhteet.Jeesus rakastaa meitä mutta ei syntiä ja Raamattu määrittelee täysin vastaansanomattomasti homosuhteet synniksi.Jeesus rakastaa myös murhaajia ja varkaita ym. syntisiä,kuten kaikkia ns. siivosyntisiä eli kaikkia meitä,jotka tavalla tai toisella teemme syntiä, mutta Hän ei rakasta SYNTIÄ, vaan vihaa sitä ja on valmistanut katuville syntisille armahduksen.On eri asia rakastaa ihmistä kuin syntiä,johon me kaikki lankeamme päivittäin.Tehkäämme siis parannus kaikesta, minkäLuojamme on katsonut vahingoittavan itseämme tai toisia.

Vastaukset

Mielen miekka

#2378 Re: Re:On kysymys avioliitosta

2013-03-25 14:27:40

#2365: - Re:On kysymys avioliitosta

Mutta kun rakas immeinen, kyse on nyt lainsäädännöstä, maallisesta - ei Jumalan eikä kenenkään muunkaan. Lakeja nyt tässä maassa säätää Suomen eduskunta, ei mikään muu. Vaikka kuinka läimit sillä uskollasi "hyvää tarkoittaen", niin fakta on fakta ja se ei siitä muuksi nyt muutu.

Sitten on maita, joissa lakeja säädetään uskontoon, uskontoihin perustuen. Jos sellaista menoa kaipaat, niin matkalipuua vaan hankkimaan.

Tämän vapauden sinullekin täällä jutustella on tarjonnut ihan tämä maallinen sananvapaus ja sen turvaava laki. Kannattaisi varmaan sitäkin pohtia, monien.