Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#2892

26.03.2013 11:56

"Ilman muuta olen ihan yhtälailla on mielestäni väärin että yksinäiset naiset saavat lapsia."

Miten aiot estää näitä naisia hankkimasta lasta? Yritätkö saada voimaan raamatulliset kivitystuomiot?

"On se kumma kun eka toitotetaan että ei ole lapsen kehitykselle haittaa siitä että puuttuu toista sukupuolta oleva vanhempi. Sitten kun kerromme ääneen että se todellakin vaikuttaa kun ei ole ollut isää niin sekin on väärin. Ihan sama vaikka olisi ollut 10 äitiä se ei korvaa isää."

Tieteelliset tutkimukset eivät tue väitettäsi.

"En voi uskoa että on olemassa noin itsekeskeisiä ihmisiä jotka eivät ajattele ollenkaan kenenkään muun parasta kuin omaansa. Tässä kärsii viattomat lapset! Isän puuttuminen vaikuttaa tyttölapsen itsetuntoon negatiivisesti, tytöllä ilmenee tutkimuksien mukaan heikkoa itsetuntoa ja ongelmia parisuhteissa. Tämä ilmenee vasta myöhemmällä iällä."

Taaskin esität väitteitä, jotka eivät pidä tieteellisten tutkimusten valossa paikkaansa.

Itsekeskeisimpiä ihmisiä ovat ne fundamentalistikristityt, jotka haluavat omia avioliittoinstituution ja sanella muille uskontonsa mukaiset elämäntavat.

Vastaukset


Vieras

#2897 Re:

2013-03-26 12:00:03

#2892: -

Miten aiot estää näitä naisia hankkimasta lasta? Yritätkö saada voimaan raamatulliset kivitystuomiot?

Edelleen tässä ei ole kyse niistä naisista ollenkaan! Tässä on kyse jostain muusta, sitten kun taistellaan tuosta niin sanon mielipiteeni yhtä selvästi ääneen.


Tieteelliset tutkimukset eivät tue väitettäsi.

Niin eli jos me kärsineet lapset jolta puuttuu isä sanomme että meillä on huono olla niin sitä ei uskota jos ei ole tieteellistä tutkimusta???? Ihan naurettavaa että ette ota kuuleviin korviin meidän sanoja jotka todistaa että meille on haittaa!!!  No tuossa on yksi

https://helda.helsinki.fi/handle/10138/12847?show=full&locale-attribute=sv