Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#2876 Re:

26.03.2013 11:34

#2873: -

Aikuinen ei voi olla niin itsekäs että pistää omat halunsa lapsen halujen edelle. Isän puutetta ei voi korvata vaikka olisi 10 äitiä. Lapsella on oikeus vanhempiin eikä toisin päin! Keneltäkään ei lasta pidä tietenkään ottaa pois oletko ihan idiootti? Mutta ei niitä lapsia pidä tieten tahtoen tehdä perheeseen jossa lapsella ei ole sitä mitä lapsi tarvitsee.

Kristillistä on laittaa lapsen etu oman edun edelle.

 


Vieras

#2877 Re: JUMALAN SANA PYSYY IÄTI

26.03.2013 11:36

Jeesus on Herra

#2878 Meillä on jo miehen ja naisen välinen tasa-arvoinen avioliitto.

26.03.2013 11:36

Mikä peruste ateisteilla on ihmisten tasa-arvolle? Mistä sellainen tulee? Kuka niin sanoo? Minkä maan laki?

Ei darwinismiin kuulu tasa-arvo, vaan kipailu! Entä mistä ateistit ottavat käsitteen oikeus? Eihän sattumalta maapallolle kehittyneellä eläimellä, jota ihmiseksi kutsutaan ole mitään oikeuksia. Vahvin säilyy ja heikoin väistyy. Ei mikään eläin julista, että sillä on oikeuksia toisiin eläimiin nähden.

Kristityille tasa-arvo tulee Raamatusta ja se määritellään siellä. Samoin ihmisen oikeudet ja ennen kaikkea velvollisuudet, josta oikeudet syntyvät.
Rikottu ruukku

#2879 Onnettomuudet ja lähes kaikki ihmisten sairaudetkin,...

26.03.2013 11:36

aina kaikkia sotia ym. SYYSTÄ (kaikki vääryys) on niitä kaikille hyväksi Jumalan Sanan ja Tahdon / Lainalaisuuksien vastaisuuksista, laittomuuksista pahaksi kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi seuraamuksia / tuotoksia väärin, Totuuden / Oikeuden mukaisuuden vastaisesti elämisestä, toimimisista ja vaikuttamisista.

Joita ei tulisi eikä olisi jos elettäisiin Oikein, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi tavalla. Pahaksi seuraamuksia tulee pääasiassa vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta elämisestä ja toimimisista. Eli kaikista tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan maailman touhujen ja politiikan mukaisesti elämisestä ja toimimisesta. Joka, = Jumalan palvelua, joka on aina koitunut ja koituu näin väärin eläville ja toimiville tuomioksi.

Muistuttaen.
ir!

#2880 Re: Re: JUMALAN SANA PYSYY IÄTI

26.03.2013 11:37

#2877: - Re: JUMALAN SANA PYSYY IÄTI

sorry. ei ollut tarkoitus huutaa :)

Jarkke K

#2881

26.03.2013 11:38

Elian aikana oli 6000 "uskollista", jotka eivät lähteneet väärien profeettojen kelkkaan..Nytkin löytyy Suomesta vielä terveet arvot omaavia ihmisiä, jotka eivät sydämestään yhdy sodomalaiseen menoon, Jumala kuulee heidän hätähuutonsa kansamme puolesta!

Vieras

#2882

26.03.2013 11:39

mikä tasa-arvo tulee raamatusta, joka esimerkiksi sallii orjuuden ja naisten alistamisen?

Vieras

#2883 Re: Re: Raamatussa on totuus.

26.03.2013 11:40

#24: - Re: Raamatussa on totuus.

Kiva kuulla, että olet opiskellut Raamattua.

Syvemmin ajajtellen

#2884

26.03.2013 11:41

"Mikä peruste ateisteilla on ihmisten tasa-arvolle? Mistä sellainen tulee? Kuka niin sanoo? Minkä maan laki?"

Länsieurooppalaisten demokratioiden tasa-arvo on peräisin valistusfilosofiasta ja Ranskan suuresta vallankumouksesta, joka romahdutti kirkon tukeman sääty-yhteiskunnan.

"Ei darwinismiin kuulu tasa-arvo, vaan kipailu! Entä mistä ateistit ottavat käsitteen oikeus? Eihän sattumalta maapallolle kehittyneellä eläimellä, jota ihmiseksi kutsutaan ole mitään oikeuksia. Vahvin säilyy ja heikoin väistyy. Ei mikään eläin julista, että sillä on oikeuksia toisiin eläimiin nähden."

Sosiaalidarwinismilla ei ole mitään tekemistä evoluutioteorian kanssa.

"Kristityille tasa-arvo tulee Raamatusta ja se määritellään siellä. Samoin ihmisen oikeudet ja ennen kaikkea velvollisuudet, josta oikeudet syntyvät."

Raamatun tasa-arvo on sitä, että orjakin saa olla kristitty, kunhan on kuuliainen isännälleen. Sama koskee vaimoa, joka on miehensä alamainen.

Vieras

#2885

26.03.2013 11:42

KOSKA "ALUSTA ALKAEN ON OLLUT NÄIN"
JA SE ON LUONNON MUKAISTA! TOISIN PÄIN OIS LUONNON VASTAISTA JA PISTE!

Vieras

#2886

26.03.2013 11:43

"Mutta ei niitä lapsia pidä tieten tahtoen tehdä perheeseen jossa lapsella ei ole sitä mitä lapsi tarvitsee.

Kristillistä on laittaa lapsen etu oman edun edelle."

On siis kristillistä kieltää yksinäisiltä naisilta lapsen hankkiminen. Kuinka oiot saada tämmöisen lain läpi eduskunnassa?

Vieras

#2887

26.03.2013 11:44

"KOSKA "ALUSTA ALKAEN ON OLLUT NÄIN"
JA SE ON LUONNON MUKAISTA! TOISIN PÄIN OIS LUONNON VASTAISTA JA PISTE!"

Tuo väite ja sen perustelu osoittavat suunnatonta syvällisyyttä, kristillistä lapsenmieltä ja täydellistä historian tuntemattomuutta.

Vieras

#2888

26.03.2013 11:45

Netraali järjestelmä on 1 luonnon-,2 järjen-, 3 tasa-arvolain-ja 4 Raamatun vastainen, siksi sitä en voi hyväksyä. Alpo S.

Vieras

#2889

26.03.2013 11:49

"Netraali järjestelmä on 1 luonnon-,2 järjen-, 3 tasa-arvolain-ja 4 Raamatun vastainen, siksi sitä en voi hyväksyä. Alpo S."

Mikä on neutraali järjestelmä? Et voi hylätä sitä ensin sitä määrittelemättä.

Vieras

#2890 Re:

26.03.2013 11:51

#2886: -

Kummastakos tässä on nyt kyse yksinäisten naisten hedelmöityshoidoista vaiko homojen avioliitosta joka suo heille tuon oikeuden? Ilman muuta olen ihan yhtälailla on mielestäni väärin että yksinäiset naiset saavat lapsia.

On se kumma kun eka toitotetaan että ei ole lapsen kehitykselle haittaa siitä että puuttuu toista sukupuolta oleva vanhempi. Sitten kun kerromme ääneen että se todellakin vaikuttaa kun ei ole ollut isää niin sekin on väärin. Ihan sama vaikka olisi ollut 10 äitiä se ei korvaa isää.

En voi uskoa että on olemassa noin itsekeskeisiä ihmisiä jotka eivät ajattele ollenkaan kenenkään muun parasta kuin omaansa. Tässä kärsii viattomat lapset! Isän puuttuminen vaikuttaa tyttölapsen itsetuntoon negatiivisesti, tytöllä ilmenee tutkimuksien mukaan heikkoa itsetuntoa ja ongelmia parisuhteissa. Tämä ilmenee vasta myöhemmällä iällä.

 

Rikottu ruukku

#2891 Eikö ihmiset ymmärrä vai eivätkö vain välitä, ...

26.03.2013 11:52

miten elävät, toimivat ja vaikuttavat. Nykytavalla eläessään toisilleen ja itselleen onnettomuuksiksi, niitä syystä (kaikki vääryys) kaikille hyväksi Jumalan sanan, = Totuuden / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisuuden Lain VASTAISUUDESTA, muista ja muusta niin väliä, itsekkäällä tavalla / oma puolueellisesti toimiessaan ja vaikuttaessaan, valtavan ristiriitaisesti ja sekasortoisesti eläessään, erilaisia taisteluja ja keskinäistä, tuhoksi koituvaa kilpailua, ja erilaisia sotia ja muita syystä seuraamus vitsauksia ylleen ansaitsevasti / synnyttävästi. Niitä pahaksi / kärsimyksiksi, ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamuksia tuottavasti ja aiheuttavasti!

Ja vielä siihen hirmuiseksi maailman lopuksi tuomion täyttymys kohtaloon vievästi! Sen ”piru”, (pimeyden puolen ruhtinas) joukkoineen vieköön, johtakoon ja hallitkoon ja paha periköön, puolesta kaikellaan eläen, toimien ja vaikuttaen. Tähän pahan vallassa olevaan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivaan / Baalia tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan VÄÄRIN touhuihin ja politiikkaan mukautuessaan / niihin pahaksi seuraamusten syihin, laittomuuden synteihin, Laillista Oikeuden mukaisuutta vastaan rikollisuuksiin osallisuudessa eläessään!…

Näin em. tavalla eläessään ja toimiessaan sitä vääryyden ja pahuuden VALTAA ja VOIMAA yllä ja vallassa pitäen. Kukin sitä hirmuiseksi maailman lopukseen tuomion saldoa kooten ja kartuttaen, ja sinne ikuisuuden hirvittävälle puolelle, sitä kuuminta, suurinta kärsimys paikkaa, toisiaan vastaan kilpaillen petaten / ansaiten.

Siitäkin huolimatta vaikka on se kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi oleva, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja tavaava vaihtoehto mahdollisuus olemassa. Se Totuuteen perustuva / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukainen…

Se, vasta ja ainoastaan Oikeasti Laillinen, se puhtaaseen Totuuteen perustuva, itse koko Luomakuntamme kaikkineen Luoja ja Omistaja Jumalan Luvallinen. Hänen kaikille hyväksi sanan, = Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukainen, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukainen vaihtoehto.

Että, eikö ymmärretä vai eikö vain välitetä? Jos ei ymmärretä, niin ainahan voi esittää sitä kaikille hyväksi Laillista, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaista vaihtoehtoa perään kuuluttavia kysymyksiä, siitä vaihtoehdosta tietäviltä / asiantuntevilta, vastausta saadakseen.

Etsivä löytää, koluttavalle avataan, anovalle annetaan, on Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen lupaus.

Tälle kaikille hyväksi Lailliselle, = Raamatun UT mukaiselle, Krist. vaihtoehto / Jumalan valtakunta yhteys tielle lähteviksi ja yhtyviksi, niillä kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT mukaisilla ehdoilla,

Kristuksen Jeesuksen nimessä kaikkia kutsuen.

Vieras

#2892

26.03.2013 11:56

"Ilman muuta olen ihan yhtälailla on mielestäni väärin että yksinäiset naiset saavat lapsia."

Miten aiot estää näitä naisia hankkimasta lasta? Yritätkö saada voimaan raamatulliset kivitystuomiot?

"On se kumma kun eka toitotetaan että ei ole lapsen kehitykselle haittaa siitä että puuttuu toista sukupuolta oleva vanhempi. Sitten kun kerromme ääneen että se todellakin vaikuttaa kun ei ole ollut isää niin sekin on väärin. Ihan sama vaikka olisi ollut 10 äitiä se ei korvaa isää."

Tieteelliset tutkimukset eivät tue väitettäsi.

"En voi uskoa että on olemassa noin itsekeskeisiä ihmisiä jotka eivät ajattele ollenkaan kenenkään muun parasta kuin omaansa. Tässä kärsii viattomat lapset! Isän puuttuminen vaikuttaa tyttölapsen itsetuntoon negatiivisesti, tytöllä ilmenee tutkimuksien mukaan heikkoa itsetuntoa ja ongelmia parisuhteissa. Tämä ilmenee vasta myöhemmällä iällä."

Taaskin esität väitteitä, jotka eivät pidä tieteellisten tutkimusten valossa paikkaansa.

Itsekeskeisimpiä ihmisiä ovat ne fundamentalistikristityt, jotka haluavat omia avioliittoinstituution ja sanella muille uskontonsa mukaiset elämäntavat.

Vieras

#2893

26.03.2013 11:58

Siunausta talle adressille

Vieras

#2894

26.03.2013 11:58

Minun oma rakas tyttäreni elää yuhdessä naisen kanssa, he ovat rekisteröineet suhteensa. He tietävät kantani, mutta aikuisena ihmisinä tekevät niinkuin itse valitsevat. Rakkauteni tyttärtäni kohtaan ei ohita näitä asioita. Heillä on jo samat oikeudet eivät tarvitse enempää.

Vieras

#2895

26.03.2013 11:58

Raamattu on ilosanoma.Jeesus sanoi:Johannes 10:26 mutta te ette usko,sillä te ette ole minun lampaitani.Minun lampaani kuulevat minun ääneni,ja minä tunnen ne,ja ne seuraavat minua ja minä annan heille iänkakikkisen elämän. Roomalaiskirje 1:32 jotka vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen.että ne.jotka senkaltaista tekevät,ovat kuoleman ansaineet,eivät ainoastaan itse niitä tee,vieläpä osottavat hyväksymistä niille,jotka sitä tekevät. Rommalisk.1:21 Eivät ole Jumalaa kunnioittaneet. On paljon ihmisiä joita Jeesus on vapauttanut homoudesta ja lespoista ym pahoista teoista saaneet vapauden .Meillä uskovillaa on vapaa olo ja ilo olemme itsekkin olleet väärällä puolella ja pelastuneet voisimme nauttia ilman teitäkin ja iloita elämästmme vapaana ,mutta Jumalan tahto on pelastaa kaikki Jeesus tulee hakemaan vain jotka kuulevat jeesuksen äänen ja tekee taivallisen isän tahdon Rakkautta on sanoa totuus Juudaskin oli petturi hänellä oli kova loppu


Vieras

#2896

26.03.2013 11:59

Oikeusministeriön kansalaisaloite on saanut varmistettuja kannatusilmoituksia 138 244 kappaletta.
Suomen Evankelisen Allianssin käynnistämä epävirallinen adressi on saanut 21 324 varmistamatonta allekirjoitusta.

Adressin virallinen mainos:
Sait yllätyksen numero 7
IlmainenYllatys.com
Tarkasta saamasi yllätys tästä!

Vieras

#2897 Re:

26.03.2013 12:00

#2892: -

Miten aiot estää näitä naisia hankkimasta lasta? Yritätkö saada voimaan raamatulliset kivitystuomiot?

Edelleen tässä ei ole kyse niistä naisista ollenkaan! Tässä on kyse jostain muusta, sitten kun taistellaan tuosta niin sanon mielipiteeni yhtä selvästi ääneen.


Tieteelliset tutkimukset eivät tue väitettäsi.

Niin eli jos me kärsineet lapset jolta puuttuu isä sanomme että meillä on huono olla niin sitä ei uskota jos ei ole tieteellistä tutkimusta???? Ihan naurettavaa että ette ota kuuleviin korviin meidän sanoja jotka todistaa että meille on haittaa!!!  No tuossa on yksi

https://helda.helsinki.fi/handle/10138/12847?show=full&locale-attribute=sv

 


Vieras

#2898

26.03.2013 12:00

Siunausta talle adressille

Ja sinulle perehtymistä Umlautien käyttöön.

Vieras

#2899

26.03.2013 12:03

"Miten aiot estää näitä naisia hankkimasta lasta? Yritätkö saada voimaan raamatulliset kivitystuomiot?

Edelleen tässä ei ole kyse niistä naisista ollenkaan! Tässä on kyse jostain muusta, sitten kun taistellaan tuosta niin sanon mielipiteeni yhtä selvästi ääneen."

Juurihan kielsit yksinäisiä naisia hankkimasta lasta.


"Niin eli jos me kärsineet lapset jolta puuttuu isä sanomme että meillä on huono olla niin sitä ei uskota jos ei ole tieteellistä tutkimusta???? Ihan naurettavaa että ette ota kuuleviin korviin meidän sanoja jotka todistaa että meille on haittaa!!! No tuossa on yksi"

Itsekin olen kasvanut yhden huoltajaäidin perheessä, eikä minulla ollut siinä mitään ongelmia. Samaa sanovat kolme muuta naista, joille on käynyt samoin.
Jeesuksen oma

#2900 Re: Kansankirkon hautajaiset

26.03.2013 12:04

#2829: What would Jesus say? - Kansankirkon hautajaiset

Kansankirkon hajoaminen on profetoitu jo etukäteen.