Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Raiskatun puolesta

#4925 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.03.2013 21:47

#4912: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Siihen aikaan ei ollut sosiaaliapuja eikä kaikilla naisilla edes töitä. Jos joku raiskasi neitsyen sai luvan korjata myös vahingon ja elättää naisen oman itsensä lisäksi sekä mahdollisen tulevan lapsen. Minusta se oli oikein siihen aikaan. Ja opiksi raiskaajalle. 

Mutta mitä tekevät raiskaajat ja sen puolustajat nykyään ? - Murhaavat raiskatun, joka ei edes ollut syyllinen. 

Ne miehet eivät ole oikeita uskovia vaikka uskovatkin johonkin. Mutta uskon kohde on ihan joku muu kuin oikea Jumala.

Vastaukset

tero p.

#4929 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-30 21:59:09

#4925: Raiskatun puolesta - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Pidätkö tosiaan "vahingon korjaamisena" ja oppina raiskaajan naittamista raiskatulle? Mistä perzeestä olet repinyt käsityksesi oikeasta ja väärästä?

 

Vai ei ollut sosiaaliapuja? Ja vaikkei olisi ollutkaan, niin kuka helevetin idiootti saa sen idean että naitetaanpa raiskattu raiskaajalleen? Ei tullut mieleenkään että raiskaaja voisi saada jonkin tuomion, joutuisi vaikka maksamaan kunnon korvauksen (ilman naimisiinmenoa)?

 

 

 

28 "Joka kolmas vuosi teidän tulee jättää sadosta erottamanne vuotuiset kymmenykset omalle paikkakunnallenne, 29 niin että leeviläiset, joilla ei ole teidän keskuudessanne omaa perintömaata, sekä luonanne asuvat muukalaiset, orvot ja lesket saavat syödä itsensä kylläisiksi. Jos teette, kuten Herra, teidän Jumalanne, on käskenyt, hän siunaa teitä kaikissa toimissanne.

 

5. Moos. 14.