Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

tero p.

#4927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.03.2013 21:52

#4919: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Pidät siis luotettavana Jumalan tahdon välittäjänä miestä joka murhanhimostaan käännyttyään kertoi nähneensä Jumalan ja jonka opetuksista edes Jeesuksen opetuslapsi Pietari ollut yhtä mieltä? Eli, miksi Paavali on lluotettava lähde Jumalan tahdolle? Seuraatko ihan ketä tahansa joka väittää välittävänsä Jumalan tahtoa? Ja miten voit tunnustaa Jumalasi lähettilääksi miehen jota ei tunnusta tunnustamasi Jumalan opetuslapsikaan?

 

Juudaan kirjeen kirjoittajasta ei ole tietoa. Siis voihan kuka vaan väittää välittävänsä Jumalan sanaa, mutta väitteeksihän se sitten jääkin.

 

 

Vastaukset

fundis

#4930 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-30 22:02:51

#4927: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Missä asiassa Pietari ei ollut samaa mieltä kuin Paavali?

Siinähän tämä kristinusko on niin armollinen, että jopa murhaaja voi saada armon ja Jumala voi käyttää häntä omassa työssään.

En todellakaan seuraa ketä tahansa, joka väittää välittävänsä Jumalan tahtoa. Meille on annettu erilaisia välineitä oikean uskon toteamiseksi. Yksi tärkein on Raamattu. Jos joku poikkeaa opetuksessaan sen teksteistä, pitää siitä sanoutua irti heti. Esim. en kuulu mihinkää uskonnolliseen ryhmään, koska eksytys ja luopuminen ovat niin pitkällä, ettei oikeaa opetusta löydä kuin harvalta suomalaiselta puhujalta.