Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#6194

04.04.2013 13:25

"Näin on käynyt - ja ensimmäinen partaradikaali oli E. Tuomioja vanhaa eli perinnäisarvoja vallatessaan rymysakkinsa kera.

Siitä alkoi varsinainen moraalin alamäki, vapaat suhteet, vanhempien kunnioittamattomuus,

seksi, seksi, seksi ja seksi .. parinvaihto ja mitä vielä. Toisena osapuolena oli I. Taipale, varsinainen uskovien vainooja. Vaimo myös kuului nuorena huumehippijengiin.

Seuraava pirun askel oli pitkäaikainen demariletkis vallassa, joka mahdollisti mainitsemasi asiat. Punapää etunenässä. Hän vei sivuraiteelle koko Suomen, samoin moppitukka, joka ex-vaimonsa kanssa ajoi kiivaasti kristillisiä kouluja alas. Todella rappeutavaa hirviösakkia. Sinä aikana Seta pääsi aivopesemään pieniä lapsia kouluissa ja päiväkodeissa. Eipä ihme että hanakasti päiväkoteja halusivatkin - ainoana päämääränään harhauttaa lapset kyllin varhain, joista suurin osa on jo aikuisia - tälläkin palstalla riehuvia setalaisia."
NÄIN ASIAT OVAT EDENNEET TÄHÄN PISTEESEEN. TERAPIANTARPEESSA OLEVIA, JUURETTOMIA JA SYRJÄYTYNEITÄ, SEKSUAALISESTI HÄIRIINTYNEITÄ AINA VAIN LISÄÄNTYVÄSSÄ MÄÄRIN! EIKÖ NÄILLÄ HARHAANJOHDETUILLA SYNNIN HARJOITTAJILLA VIELÄKÄÄN SILMÄT AUKENE? YMMÄRRÄTTEKÖ EDES SEN, ETTÄ TÄSTÄ SEURAA YHTEISKUNNALLE HIRVITTÄVÄN SUURI TALOUDELLINEN LASKU? EI NÄKÖJÄÄN PÄÄSSÄ PYÖRI, KUN OMAT HIMOT - JOTA HE VALHEELLISESTI RAKKAUDEKSI KUTSUVAT!

Vastaukset


Vieras

#6195 Re:

2013-04-04 13:28:08

#6194: -

Mahtavaa, taas screenshot-kansioon täytettä näistä caps-tyypeistä.

Ja näiden päässähän ei pyöri muut kuin toisten himot

-

tragedia.