Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Missä seisomme?

#7880 Re: Nej, Njet, Kyllä

08.04.2013 19:25

#7772: - Nej, Njet, Kyllä

Emme ole ruotsalaisia(jotka alentuivat hyväksymään homoliitot), emmekä halua tulla venäläisiksi (jotka vähättelevät homojen ihmisarvoa), olkaamme siis suomalaisia, jotka haluavat ehdottomasti naisen ja miehen välisen avioliiton pysyvän nykyisen muotoisena (mutta jotka haluavat myös antaa homoillekin täyden ihmisarvon, ja jotka suovat heille edelleenkin mahdollisuuden niin halutessaan rekisteröidä parisuhteensa).

Tämä on hyvä adressi, jolla voidaan merkittävästi vaikuttaa terveiden arvojen säilyttämisen puolesta, ja jolla halutaan turvata lapsille jatkossakin oikeanlainen ja terve kasvuympäristö isän ja äidin avioliiton kehysten sisällä, jossa lapsi saa sekä isän että äidin mallin.

 

Kaikki muut pohjoismaat, paitsi Suomi sallivat samaa sukupuolta olevien avioitua. Se on todellista ihmisarvoa, josta Suomessa ja Venäjällä vasta haaveillaan.

Toiseksi Suomessa on jo NYT tällä hetkellä tuhansia perheitä, joissa on kaksi isää tai kaksi äitiä. Homoavioliittojen kieltäminen ei tähän vaikuta mitenkään, mutta se huonontaa näiden lapsien oikeuksia. Eli tallomalla homoseksuaalien oikeuksia, pilkataan myös heidän lapsensa oikeuksia.

Vastaukset

Varmat vehkeet

#7902 Re: Re: Nej, Njet, Kyllä

2013-04-08 20:39:07

#7880: Missä seisomme? - Re: Nej, Njet, Kyllä

SUOMI ON ITSENÄINEN MAA JA PYSYY. ME EI KETKULOILTA OTETA MALLIA. AJAKOON KETKULAT MOPONSA NIIN SYVÄLLE SUOHON KUIN VOIVAT. MUTTA SUOMI PYSYY PINNALLA JA NAUTTII RAIKKASTA KEVÄT KELISTÄ. SIELLÄ VIEMÄRISSÄ JA SUOSSA HAISEE TOSI PAHALLE.

On se vaikeeta ymmärtää mikä on kestävää ja mikä tuo kansakunnalle parhaan tuloksen. Nainen ja mies mikä on kauniimpaa kuin tehdä se mikä on aina toiminut alusta lähtien. On se nii helppoa . Hyvästä kannattaa ottaa mallia muiden. LUOJAN LUOMAT SYSTEEMIT TOIMII.