Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#7941 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.04.2013 22:06

#7934: - Re: Re: Re: Re: Re:

Jos homous on terveyttä, niin miksi kaikki eivät ole lähtökohtaisesti homoja? Vai onko heterous homojen mielestä sairaus? Ajattelepa nyt itsekin järkevästi. Eihän samaa sukupuolta kohtaan tunnettu sukupuolinen halukkuus voi olla tervettä. Lapsuudessa sellaista voi esiintyä, kun sukupuolinen tiedostaminen on vielä "lapsen kengissä", mutta että aikuisilla ihmisillä... Se, että tiedän homouden olemassaolon, niin ei tarkoita sitä, että ymmärtäisin homouden idean.  Rakkausko, joka tarkoittaa sukupuolista vetovoimaa? Homouden idea ei voi olla rakkaus, koska sitä esiintyy ilman homouttakin. Mikä siis on se homouden idea?

Vastaukset


Vieras

#7945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-08 22:29:08

#7941: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kysy Jumalalta. Miksi meillä on sinisilmäisiä ihmisiä, miksi jollain on iso nenä? MIksi toinen on älykäs ja toinen tyhmä. Me emme ole kaikki samnlaisia.

 

Katso luontoon. Homoseksuaalisuutta esiintyy kaikissa eläinlajeissa. Jos se olisi sairaus, miksi se ei olisi poistunut eläinlajista? Esim. monilla linnuilla homoparit ovat vahvempia, kuin heteroparit, sillä kaksi urosta suojelee pesää paremmin, kuin yksi naaras ja yksi uros.

Homoseksuaalisuus ei ole sairaus vaan se on ihmisen ominaisuus. Jotkut meistä syntyvät heteroiksi, toiset homoiksi.


Vieras

#7992 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-09 06:14:53

#7941: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jos homous on terveyttä, niin miksi kaikki eivät ole lähtökohtaisesti homoja? Vai onko heterous homojen mielestä sairaus?

Ihana kysymys :D Niin kuin kysyisi, että jos sinisilmäisyys on tervettä, niin miksi kaikki eivät ole sinisilmäisiä? Vai ovatko vihreäsilmäiset sinisilmäisten mielestä sairaita? Jos oikeakätisyys on tervettä, niin miksi kaikki eivät ole oikeakätisiä? Jos miessukupuoli on terve, miksi kaikki eivät ole miehiä? Jos lyhyys on tervettä, miksi kaikki eivät ole lyhyitä?

Ymmärsit varmaan jo pointin.