Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Homot kerää valheella nimiä kansalais aloitteeseen.

#8532 Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 08:30

#8495: - Re: Re: Hienoa!

Kansalais aloitteeseen on haalittu nimiä valheella. Pelkästään tasa-arvon nimissä kerättyjä. Jättivät kertomatta että samassa aloitteessa ollaan homoille antamassa adoptio oikeus lapsiin.

Vedin nimeni pois.

 

Vastaukset


Vieras

#8536 Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

2013-04-10 08:34:41

#8532: Homot kerää valheella nimiä kansalais aloitteeseen. - Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

Aivan täydellinen valehtelija tai vaihtoehtoisesti täydellinen tollo.

Haastan sinut nyt seisomaan sanojesi takana ja ilmoittamaan nimesi. Kansalaisaloitteen eduskunnalle antamisen jälkeen nimilistat tulevat julkisiksi. Väitteesi voidaan tarkastaa. Vaihtoehtoisesti voit nyt heti ottaa yhteyttä kansalaisaloitteen kampanjaväkeen ja kysyä heiltä, onko nimesi poistaminen mahdollista. Sen jälkeen sinä otat käydystä kirjeenvaihdosta kuvankaappaukset ja lähetät ne tähän ketjuun.

Edelleen myös odottelen yksityiskohtaista kuvaustasi allekirjoitushetkestä. Missä, miten, kuka pyysi? Mitä kirjoitit? Aiemmin olet kertonut, että laitoit pelkän allekirjoituksen. Tämän muuten kerroit viestissä, jonka päädyit pikaisesti poistamaan, mutta harmillisesti olin jo ehtinyt siteerata sinua.

Kerropa nyt minulle omin sanoin, että miten on mahdollista kerätä kansalaisaloitteeseen kannattajakortteja

a) kertomalla, että kyseessä on adressi (ei ole, vaan kansalaisaloite)

b) pelkällä nimikirjoituksella (ei ole, sillä kansalaisaloitteen kannattamiseen vaaditaan henkilötiedot/pankkitunnukset)

c) keksimällä nimiä ihmisiltä, joita ei ole olemassa (ei ole, sillä oikeusministeriö tarkistaa listojen paikkansapitävyyden).